Neviete preco mi nejde dat na klavesnici makcen alebo dlzen.. samozrejme mam nastavenu slovensku klavesnicu.. ked dam pismena co su pod cislami tam sa mi zobrazuju makcene a dlzne v pohode.. ale ked to chcem dat napr. tlacilom SHIFT + ˇ a napr. z vypise sa mi len z a nie ž... urcite to bude nieco s klavesnicou lebo mi to nejde nikde.. word firefox.. proste nikde.. tento problem sa mi este nestal tak neviem ako ho riesit.. dik
Fórum › Hardware
Klavesnica
ak mas niekde doma zapatrosenu staru klavesnicu, skus vyskusat tu. neviem ci je to mozne, ale problem by mohol byt aj v driveroch alebo nastaveniach...
To mORb:A neni to náhodou tak že tu čárku nebo háček ti to vypíše takto ˇz??? Řekl bych že máš v pc vir a nebo nějaký keylogger, takže antivir, trojan hunter,spyware terminator,adaware,spybot a vyčistit
LOL! Takyto problem som mal aj ja. Bude to na 100 % nejaky skodlivy SW!! Skus to prejst nejakym antivirakom, napr. adware a ked uz si si isty, ze je v PC cisto, restartuj PC... Ja som mal presne ten isty problem nedavno!!! Pisalo to napr. ˇˇz namiesto ž. V driveroch nie je chyba ani v nastaveniach klavesnice. Skusal som aj inu klavesnicu, ale to iste... Mas tam naisto nejaky adware! Ked sa ti to podari vyriesit, napis :-) Som zvedavy...
Zatial...
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
DOSBox v0.74 - klavesnica — založil Filo97
Klavesnica (pocet zmacknutych tlac.) — založil laco797
Nejde mys a ani klavesnica — založil dexter4
Moderátoři diskuze