Nelze spustit exe – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Nelze spustit exe – C / C++ – Fórum – Programujte.comNelze spustit exe – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Petr Fifka0
Newbie
22. 4. 2007   #1
-
0
-

Dobrý den,

Řídil jsem se radami kurzu C++ "hello world". Všechno jsem udělal a nakompiloval ( cin.get(); jsem tam dal), nelze spustit, ani se neotevře okno exe souboru. Prosím o radu, v čem by mohl být problém.

PS: Používám Dev- C++ verze 4.9.9.2

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Redaktor portálu Programujte. Student Reálného Gymnázia v Prostějově - šestileté studium
Reklama
Reklama
midin
~ Anonymní uživatel
320 příspěvků
22. 4. 2007   #2
-
0
-

Kompilátor nevyhazoval žádné warningy ani chyby? Zkus Compile And Run.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Petr Fifka0
Newbie
22. 4. 2007   #3
-
0
-

nevyhazoval, právě, že je vše v pořádku. I exe soubor je, ale nechce se spustit.
tady je kód:

#include <iostream>

using namespace std;
int main()
{
cout << "Ahoj svete!" << endl;
cin.get();
cin.get();
return 0;
}

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Redaktor portálu Programujte. Student Reálného Gymnázia v Prostějově - šestileté studium
Matrix17
~ Anonymní uživatel
285 příspěvků
22. 4. 2007   #4
-
0
-

To Ashwood: Zdroják je v pořádku (cin.get() tam nemusí bejt dvakrát, když tam bude nic se nestane ale v tomle případě to je zbytečný). Dev-C++ používám taky a pár programů už sem v něm napsal, takže ani tady nevidím možný problém. Promiň ale asi bude problém mezi židlí a počítačem.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Peter D.0
Expert
22. 4. 2007   #5
-
0
-

Raz som si nainštaloval zo srandy nejaky balik, ktory menil vzhľad XP na vistu. Jeden program mi zblbol tak, že išiel spusťiť len priamo z IDE. Takže nie vždy ja chyba tam kde si napísal.

Robil si už pred tym nejake projekty ? Ako vytvaraš projekt ?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Program nemusi fungovat rychle, staci ze funguje dostatecne rychle.
Tomass
~ Anonymní uživatel
20 příspěvků
22. 4. 2007   #6
-
0
-

Podla mna je chyba v tom ze sa ti exe otvori, ale hned sa aj zavre. skus ten program spustit cez prikazovy riadok, mozno to pomoze. :)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Petr Fifka0
Newbie
22. 4. 2007   #7
-
0
-

jo já to zkoušel všechno... možná mám rozdrbanej windows... díval sem se, ale ten program se ani neotevřeš... zkusím přeinstalovat windows... a uvidím, kdyžtak se znovu ozvu

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Redaktor portálu Programujte. Student Reálného Gymnázia v Prostějově - šestileté studium
Petr Fifka0
Newbie
22. 4. 2007   #8
-
0
-

mephi píše:#
# Raz som si nainštaloval zo srandy nejaky balik, ktory menil vzhľad XP na vistu. Jeden program mi zblbol tak, že išiel spusťiť len priamo z IDE. Takže nie vždy ja chyba tam kde si napísal.#
##
#Robil si už pred tym nejake projekty ? Ako vytvaraš projekt ?



Nedělal, ne v c++, jsem začátečník... Možná to bude těma hříčkama v tom windowsu... fakt nevím

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Redaktor portálu Programujte. Student Reálného Gymnázia v Prostějově - šestileté studium
Petr Fifka0
Newbie
22. 4. 2007   #9
-
0
-

Takže zkoušel jsem to i u jiného PC a stejnak se to nespustí ani v příkazovém řádku... Nechápu v čem to je. Normálně zmáčknu F9, nechám to překompilovat do určené složky a nejede to...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Redaktor portálu Programujte. Student Reálného Gymnázia v Prostějově - šestileté studium
Peter D.0
Expert
22. 4. 2007   #10
-
0
-

Skus preinštalovať dev.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Program nemusi fungovat rychle, staci ze funguje dostatecne rychle.
Petr Fifka0
Newbie
23. 4. 2007   #11
-
0
-

právě, že sem to zkoušel z 4.9.9.0 na 4.9.9.2 a nic... Na druhém PC je 4.9.9.0 a taky to nejde, prostě to nechápu

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Redaktor portálu Programujte. Student Reálného Gymnázia v Prostějově - šestileté studium
Petr Fifka0
Newbie
23. 4. 2007   #12
-
0
-

možná jsem blbej a něco dělám špatně, ale chtěl bych přijít na to, co dělám špatně

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Redaktor portálu Programujte. Student Reálného Gymnázia v Prostějově - šestileté studium
midin
~ Anonymní uživatel
320 příspěvků
23. 4. 2007   #13
-
0
-

Jak vytváříš nový zdroják?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Petr Fifka0
Newbie
23. 4. 2007   #14
-
0
-

vytvořit novbý projekt, windows aplication... Zadám zdrojový kód a nechám ho zkompilovat a spustit(nespustí se) klávesou F9

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Redaktor portálu Programujte. Student Reálného Gymnázia v Prostějově - šestileté studium
Nosko
~ Anonymní uživatel
136 příspěvků
23. 4. 2007   #15
-
0
-

To Ashwood:Mozno blbost, ale neviem ci by si nemal dat nieco ako "console aplication"

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Petr Fifka0
Newbie
23. 4. 2007   #16
-
0
-

můžu to zkusit, ale nevím... už sem z toho fakt zoufalej

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Redaktor portálu Programujte. Student Reálného Gymnázia v Prostějově - šestileté studium
Petr Fifka0
Newbie
23. 4. 2007   #17
-
0
-

takže proč si to dělat složitý když je to jednoduchý :-) funguje to, jinak všem dík za čas a tíhmle bych pokládal diskuzi za ukončenou

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Redaktor portálu Programujte. Student Reálného Gymnázia v Prostějově - šestileté studium
Peter D.0
Expert
23. 4. 2007   #18
-
0
-

mephi píše:#
# Raz som si nainštaloval zo srandy nejaky balik, ktory menil vzhľad XP na vistu. Jeden program mi zblbol tak, že išiel spusťiť len priamo z IDE. Takže nie vždy ja chyba tam kde si napísal.#
##
#Robil si už pred tym nejake projekty ? Ako vytvaraš projekt ?


ach ta druha otazka :D

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Program nemusi fungovat rychle, staci ze funguje dostatecne rychle.
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 45 hostů

Podobná vlákna

Nelze spustit konzolový exe — založil zacatecnik

Nelze spustit NazdarSvete — založil Petr

Nelze spustit Access DTB — založil Luboš

Nelze spustit program BlueJ — založil pavel

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý