Ahoj, plánuju koupit tuto knihu, abych se pohnul trochu kupředu v učení Cečka. Ale teď jsem zjistil, že se na červen plánuje vydání 3. aktualizovaného vydání. Myslíte, že má cenu si na to počkat ? Jak moc chybový je 2. aktualizované vydání? Má cenu si ho kupovat? Nechce se mi zase 2 měsíce čekat na něco co bude z 99% stejný. Kdo má s touhle knihou zkušenosti?
Fórum › C / C++
Kniha Mistrovství v C++
To vollf82: Já bych to viděl stejně jako midin. Je to skvělá knížka a její druhý vidání se dá opravdu vytknout jen málo takže pokud chceš začít hned nemá cenu čekat ale jestli nijak nechvátáš tak se asi vyplatí počkat na třetí vydání.
Pridavam sa k nazoru ze sa neoplati cakat. Inac povodna kniha uz je v nejakom 5tom vydani. Zmeny su vecsinou markantne.Predsa len to C++ sa tak horlivo nemeni. Posledne oficialne upravy a nove features su C++98(cize z roku 1998) a najblizsie budu C++09 v roku 2009 a to sa tyka uz len veci ktore asi zaciatocnika velmi nebudu zaujimat.
Hm tak koukám a to 2. vydání je všude vyprodaný :( A už se prej ani netiskne. To je wopruz ... Neví někdo kde by to ještě mohli mít ? Díkes za odkazy
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Mistrovství - Java - kniha — založil Baron
Koupím | kniha - "Mistrovství v C++" — založil gatuso
Mistrovstvi C++ 8.4 — založil Onsi
Mistrovstvi C++ — založil Petr Pilař
Mistrovstvi V C++ — založil defer