cawko.. tato otazka bude asi skor na cura.. neviem ci tuto stranku mas na zivnost ale kedze je tu aj par reklam a teda z toho vyplyvajuci zisk predpokladam, ze ano. Cez leto chcem zacat pracovat na projekte, ktory by teoreticky mohol byt trosku vynosny a nechcem to robit na cierno.. predpokladam ze na to bude potrebne zalozit zivnost. A kedze nemam s tym skusenosti radsej sa spytam toho, kto ma.. Moj problem je asi taky, ze som student a pri zalozeni zivnosti by som nechcel prist o studentske vyhody.. ale viac ma trapi, ze asi budem musiet zacat prispievat na zdravotne a socialne poistenie z vlastneho vrecka ( a nie zo statneho) ...ako to by nebol moc velky problem keby som mal pravidelne prijmy alebo co.. ale necakam ze ten projekt bude pravidelne prinasat vacsi obnos penazi.. tak sa moze stat ze do socialky a zdravotnej poistovne nebudem mat z coho prispiet.. tak by som chcel vediet ako si to riesil ty... dikes moc!!!!
Fórum › Návrhy na vylepšení
Projekt
To mORb: pokud to počká pár týdnů, počkej si na můj článek a i nastíněné varianty, jak řešit.
Guitar Hero Master, Project führer & zdejší čaroděj.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 24 hostů
Podobná vlákna
PROJEKT — založil BoBy
C++ projekt — založil nickan
ZP Projekt v C++ — založil Hanz
C# projekt — založil staniji23
Moderátoři diskuze