CSS-Firefox background problem – CSS – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

CSS-Firefox background problem – CSS – Fórum – Programujte.comCSS-Firefox background problem – CSS – Fórum – Programujte.com

 

23. 4. 2007   #1
-
0
-

zdravim, mam mensi zaciatocnicky problem s CSS backgroundom vo Firefoxe, mam dokument tvaru

<body>

<div id="page">
<!--
Zvysok stranky , neformatovany cez CSS
-->
</div>
</body>


stranka: http://www.ms.mff.cuni.cz/~moskj4am/problem.php
CSS: http://www.ms.mff.cuni.cz/~moskj4am/problem-styles.css

a problem je ze vo Firefoxe mi nezobrazi farbu pozadia "hore a dole pod divom" (viac kliknutim na odkaz)
v IE mi zase nezobrazi dolny margin co nie je az taky problem
Vsetko mi to fungovalo ak som to mal ako html dokument, ked som vsak chcel dokument ulozit ako php a pridal som kod na generovanie xml prologu
tak to prestalo fungovat, co mi pripada dost divne, pomozte, dik

<?php

if (isset ($_SERVER["HTTP_ACCEPT"]) AND stristr ($_SERVER["HTTP_ACCEPT"],"application/xhtml+xml")):
//kontrola, zda server podporuje to, co chceme
//application/xhtml+xml se samozrejme da nahradit pozadovanym typem
header ("Content-type: application/xhtml+xml; charset=windows-1250");
//nastaveni odesilane HTTP hlavicky
//Tady samozrejme uvedte znakovou sadu, kterou pouzivate vy. Pro UTF-8, kterou pouzivam ja, to vypada takto, upravte si to.
$mimetyp = "application/xhtml+xml";
//definice hlavicky v META tagu
echo "<?xml version=\"1.0\" encoding=\"windows-1250\"?" . ">\n";
//XML prolog, ktery musi byt v kazdem XHTML dokumentu. Timto zapisem zamezime tomu, ze si PHP parser bude myslet, ze ten zapis patri jemu.
else:
header ("Content-type: text/html; charset=windows-1250");
//odesilanou HTTP hlavicku nastavime na text/html
$mimetyp = "text/html";
//nadefinujeme hlavicku pro META tag
endif;
?>
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.1//EN"
"http://www.w3.org/TR/xhtml11/DTD/xhtml11.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="sk">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="<?php echo $mimetyp;?>; charset=windows-1250" />
.
.
.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
greppi0
Stálý člen
24. 6. 2007   #2
-
0
-

stranka: www.ms.mff.cuni.cz/~moskj4am/problem.php
CSS: www.ms.mff.cuni.cz/~moskj4am/problem-styles.css


mas nefunkcne odkazy ;) ...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
You can make more friends in two months by becoming interested in other people than you can in two years by trying to get other people interested in you - Dale Carnegie
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 9 hostů

Podobná vlákna

Web background CSS — založil Anonym

Firefox mi nezobrazuje CSS — založil PuleCZek

Problém s background-image. — založil matus9595

Problém s IE verzus Firefox — založil Gamechild

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý