Ahoj všeci,dělám projekt,neni skoro nic hotoveho akorat par modelu v blenderu,za prvé potřebujem nějakého programátora v c++,potřebujem všchno engin atd,pak někoho kdo umi v adobe photoshop nebo v nejakem 2d editoru na textury,no a někoho kterému jdou low poly osoby či nestvury,no a jako posledni někoho kdo umi alespon trochu python aby mohl udelat export a import do enginu ktery bude později vytvořen.Hra bude Freeware takže to nebude placené.Tedka vám popíšu co dělá já a můj bratránek ktery na to taky dělá,takže já dělám grafiku a animace v programu blender ktery nejspis vsichni znáte,a muj bratránek ten dělá taky v blenderu ale jen modely,tak jestli máte zájem tak se připojte.Zapoměl jsem řict hra bude ze sředověkého obdobý,o čem to bude se dozvíte až mě skontaktujete a bude chtět na tom alespon trochu pracovat.Jinak mě skontaktujete na E-mailu:Jakub.Balaz@seznam.cz,ICQ:320-453-590 a skype:Felen
Děkuji za každou odpověd a prosím,pomozte nám
Fórum › Inzerce
Tvorba hry
Hledám někoho i na python.
To je vtip? "Nemame prakticky nic a shanime nekoho, kdo nam to cele naprogramuje" :-O
máte alespoň nějaký web, reference atp.? to co ty píšeš je dost neurčitý, potencionálním dobrovolníkům tvá nabídka vlastně nic neříká. můžu se zeptat, jak můžete dělat hry, když máte jen grafiku a všechno ostatní chcete po ostatních. to je jako kdybych já, šel stavět baráky - taky vím jak by měli vypadat a snad bych je i dokázal nakreslit,ale víc toho nesvedu...
LOL Jestli máte jen "nějaký" modely bez textur, který budou pravděpodobně stejně k ničemu, když nerozumíte tomu zbytku, tak se obávám, že nikoho neseženete. Naučte se pořádně dělat 3D grafiku, včetně kvalitních textur, low poly kreatur, atd., a pak se zkuste někde na netu poptat a možná seženete někoho, kdo shání 3D grafiky pro svoji hru.
Rozumím tomu dobře? Hru už máte vymyšlenou? Jestli ne, tak to bych pomoci mohl. Tohleto mi docela jde - hlavně RPG.
(Mám už vymyšlený pro jednu hru i příběh, nějaký ten úkol a tak.) Ale o programování toho bohužel moc nevím.
Po víc jak dvou letech... :D
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Tvorba hry — založil Michal Dorazil
Tvorba 3D hry — založil johnny15
QT - Tvorba hry — založil Franta
Tvorba hry - programy — založil Qui