CSS- menu v firefoxu je poposunute o 1 pixel doprava – CSS – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

CSS- menu v firefoxu je poposunute o 1 pixel doprava – CSS – Fórum – Programujte.comCSS- menu v firefoxu je poposunute o 1 pixel doprava – CSS – Fórum – Programujte.com

 

Newman0
Duch
25. 4. 2007   #1
-
0
-

Mam mensi problemek a byl bych vam vdecny za radu na strance http://pimpmyicq.info/zvuky.html mam poposunuty menu o jeden pixel doprava a nevim kde to a jak srovnat. dekuju za rychlou radu.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Bierkhoff
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
26. 4. 2007   #2
-
0
-

jestli to dělá jen ve Firefoxu a ne v IE, tak navrhuju dva styly, každý by se přiřadil dle detekce prohlížeče ... v IE to nech a ve stylu pro Firefox to o jeden pixel posuň ...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
olgo0
Věrný člen
27. 4. 2007   #3
-
0
-

az ta to zaujima na interval.cz vychadzal serial o bugoch v ie. pride mi docela zbytocne koli jednemu pixelu mat 2 styly skus sa pohrat s margin vs. padding a v najhorsom pripade pouzy podtrzitkovy hack.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
"Boze, dopraj mi, prosim ta, petdesiat rokov prace a zabavy, a potom nahlu smrt v spanku." J. Grisham
Petr Fojtík0
Věrný člen
30. 5. 2007   #4
-
0
-

Spravil jsem to a otestoval v IE7 a FF2 - vše je v cajku
[můžeš si pak doladit pozice MENU 1,2,3(jsou trochu vpravo)]

Napíšu ti jen ty části, které musíš změnit:

--------------------- A. Uprav HTML --------------------------------
DIV .zarovnani obaluje DIVy: .hlavicka, .chromeborder, .page
--------------------------------------------------------------------
<div class="zarovnani">

<div class="hlavicka">.....</div>

<div class="chromeborder">
<div class="chromestyle" id="chromemenu">
<ul> ..... </ul>
</div>
</div>

<!--1st drop down menu -->
<!--2nd drop down menu -->
<!--3rd drop down menu -->
<script type="text/javascript">.......</script>

<div class="page">
<div><table>.....</table></div>
</div>

</div>
--------------------- B. Uprav styly.css ------------------------
body {
background-color: #323137;
text-align: center;
}

.zarovnani { /* obal pro hlavičku, menu, hlavní text... */
margin: 0 auto;
width: 866px;
}

.hlavicka {
height: 137px;
border: 3px solid #59ff00;
background: url("head.pmi.jpg");
}

.page {
font-family: Verdana;
font-size: 11px;
color: white;
border: 3px solid #59ff00;
background: url(main.pmi.jpg);
padding: 50px 20px; /* nastav si odstup tabulky s textem */
text-align: left; /* = pokud nechceš vycentrovat table */
}
--------------------- C. Uprav chromestyle.css ------------------------
.chromeborder {
font-family: Verdana;
font-size: 11px;
font-weight: bold;
color: white;
width: auto;
border-left: 3px solid #59ff00;
border-right: 3px solid #59ff00;
/* border: 3px solid #59ff00; ....pokud chceš tlustší vodorovné pruhy */
}

/*
.chromestyle {} .....je prázdný - můžeš vypustit
*/

.chromestyle ul{
width: auto;
background: url(chromebg.gif) center center repeat-x; /*THEME CHANGE HERE*/
padding: 4px 0;
margin: 0;
text-align: center; /*set value to "left", "center", or "right"*/
}

===========================================================================
Kdybych něco popletl a nešlo ti to, tak se ozvi.
Odkud máš to javascriptové menu ???

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Newman
~ Anonymní uživatel
9 příspěvků
30. 5. 2007   #5
-
0
-

To Petroff: zatim sem to nezkousel ale mockrat diky.
jinak to menu mam z http://www.dynamicdrive.com

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Petr Fojtík0
Věrný člen
31. 5. 2007   #6
-
0
-

Máš v chromestyle.css :

.dropmenudiv a:hover{ /*THEME CHANGE HERE*/
background-color: #black;
}

IDprvku?? (nejspíš překlep při nahrazení #F0F0F0 černou b.)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Newman
~ Anonymní uživatel
9 příspěvků
1. 6. 2007   #7
-
0
-

To Petroff:Tak sem to vcera poupravil podle tebe a vse pracuje jak ma, mockrat diky.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 6 hostů

Podobná vlákna

Menu v CSS — založil Honzisko

Css menu — založil kall_ell

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý