Ukladní – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Ukladní – C / C++ – Fórum – Programujte.comUkladní – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Ticonder0
Duch
27. 4. 2007   #1
-
0
-

Potreboval bych poradit jak udelat program ve kterem se veci ulozi napr. se mne zepta na jmeno a potom(pri dalsim spusteni programu,myslim jen program v prikazovem radku) mi to napise AHOJ a jmeno.Nebo i kdybych chtel napsat text potom ho v programu ulozit jako retezec char a potom vyvolat(pokud chces text 1 napis 1 pokud text 2 tak napis 2,chci jen aby se tam dalo psat a text ukladat ne delat primo v programu nove retezce!). Vim ze sem narocny ale oradte mi nekdo prosim.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
midin
~ Anonymní uživatel
320 příspěvků
27. 4. 2007   #2
-
0
-

To Ticonder: Nelze, jedině v jednom programu uložit data do texťáku, druhým je načíst.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Ticonder0
Duch
27. 4. 2007   #3
-
0
-

ale myslis uz Windosovou aplikaci ze?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Raddo150
Stálý člen
27. 4. 2007   #4
-
0
-

Potreboval bych poradit jak udelat program ve kterem se veci ulozi napr. se mne zepta na jmeno a potom(pri dalsim spusteni programu,myslim jen program v prikazovem radku) mi to napise AHOJ a jmeno.


#include<iostream>

using namespace std;
#include<fstream>
int main()
{
char line[256];
bool chyba=false;
FILE *file = fopen("meno.txt", "r");
if(!file)
{
chyba=true;
cout<<"Napis svoje meno:";
char meno[256];
cin>>meno;
ofstream fout("meno.txt");
if(fout.is_open())
{
fout<<meno;
fout.close();
}
}
if(chyba==false)
{
fgets(line, 256, file);
cout<<"AHOJ "<<line<<endl;
fclose(file);
}
cout<<"Stlac ENTER";
cin.get();
cin.get();
return 0;
}

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
midin
~ Anonymní uživatel
320 příspěvků
27. 4. 2007   #5
-
0
-

To Ticonder: Ne, konzolovou. Viz echo112.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Ticonder
~ Anonymní uživatel
7 příspěvků
5. 5. 2007   #6
-
0
-

jo to mne nenapadlo dik moc

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 7 hostů

Podobná vlákna

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý