PlaySound – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

PlaySound – C / C++ – Fórum – Programujte.comPlaySound – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Gordon
~ Anonymní uživatel
6 příspěvků
27. 4. 2007   #1
-
0
-

Zdravím a pozdravuji

Pravděpodobně mi chybí nějaká knihovna nebo mám nevhodně nastavený projekt, ale at dělám co dělám nemůžu přijít v čem je chyba. Můžete na to mrknout?

#include <windows.h>

#include <mmsystem.h>
#include <commctrl.h>
#include "resource.h"

void Sound(HWND hwndDlg, HINSTANCE hInstance)
{
PlaySound(MAKEINTRESOURCE(IDR_SOUND), hInstance, NULL);
}

INT_PTR CALLBACK DialogProc(HWND hwndDlg, UINT uMsg, WPARAM wParam, LPARAM lParam)
{
switch ( uMsg )
{
case WM_COMMAND:
switch ( LOWORD(wParam) )
{
case IDCANCEL:
EndDialog(hwndDlg, LOWORD(lParam));
}
break;
}
return FALSE;
}


int WINAPI WinMain(HINSTANCE hInstance, HINSTANCE hPrevInst,
LPSTR lpCmdLine, int nShow)
{
return DialogBox(hInstance, MAKEINTRESOURCE(IDD_DIALOG_MAIN),
NULL, (DLGPROC)DialogProc);
}


MSVC++

Děkuji za přečtení, za případnou odpověd

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
zacatecnik0
Super člen
28. 4. 2007   #2
-
0
-

mno nepisete kde je chyba tak predpokladam ze okno a vse okolo nej mate spravne, zameruji se tedy jen na porehrani toho zvuku:

mate spatne parametry viz me priklady:

	PlaySound(MAKEINTRESOURCE(IDR_ALARM), g_hInst, SND_RESOURCE | SND_ASYNC );

PlaySound(TEXT("abc\\voice1\\f.wav"), NULL, SND_FILENAME | SND_ASYNC);

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Můj blog http://www.zacatecnik.wu.cz[br]Překládám anglickou knihu o wxWidgets http://wxwidgets.hustej.net
neimenuje0
Návštěvník
28. 4. 2007   #3
-
0
-

přilinkuj libwinmm.a pro Dev-Cpp, nevim jak je to pro jiné překladače

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
zacatecnik0
Super člen
28. 4. 2007   #4
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Můj blog http://www.zacatecnik.wu.cz[br]Překládám anglickou knihu o wxWidgets http://wxwidgets.hustej.net
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 11 hostů

Podobná vlákna

Funkcia PlaySound.. — založil Nrigo

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý