Zmena stylu – CSS – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Zmena stylu – CSS – Fórum – Programujte.comZmena stylu – CSS – Fórum – Programujte.com

 

mzth
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
28. 4. 2007   #1
-
0
-

Mam tu problem:
ilustracia

<td class=a> a </td>
<td class=b> b </td>


.a:hover { background: black; }
.b:hover { background: black; }

No teraz sa mi pozadie zmeni ked prejdem mysou po Acku alebo Becku. Ale ja potrebujem aby sa zmenili styly naraz cize:

1. ak prejdem na Acko tak aby sa zmenilo pozadie aj Becka
2. ak prejdem na Becko tak aby sa zmenilo pozadie aj Acka

cize aby sa menili oba sucasne nezavisle ci som na Acku alebo na Becku.

thx

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Jan Škrášek
~ Redaktor
+1
Boss
28. 4. 2007   #2
-
0
-

<div class=a><td> a </td>
<td class=b> b </td></div>


.a:hover { background: black; }
.a:hover .b { background: red; }

a pokdu chces mit jen jednu barvu, tak ten druhy radek smaz

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
http://jan.skrasek.com@hrachcz – webdeveloper
myth
~ Anonymní uživatel
55 příspěvků
29. 4. 2007   #3
-
0
-

a.hover .b { *** } nefunguje je to spravne??

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zdeněk Haták0
Věrný člen
29. 4. 2007   #4
-
0
-

ale počítej s tím, že ti to nepůjde v IE

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
(x)HTML & CSS kodér webových stránek → http://manq.name
Jan Škrášek
~ Redaktor
+1
Boss
29. 4. 2007   #5
-
0
-

To myth: se ptas ci konstatujes?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
http://jan.skrasek.com@hrachcz – webdeveloper
Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
New Media Enthusiast[br] http://about.me/lukaschadraba
Peter Orosz0
Expert
5. 5. 2007   #7
-
0
-

class="a" a nie class=a ked uz sme pritom... musis tam dat uvodzovky... teda nemusis, ale...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
A ja som si myslel, že sa rozídeme v dobrom...
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 4 hosté

Podobná vlákna

Změna stylu CSS — založil RomanB

Zmena štýlu aplikácie... — založil Mega.Lama

Windows - změna stylu písma — založil Blujacker

Přepínač stylů — založil Jarda

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý