ASP.NET přihlašování – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

ASP.NET přihlašování – .NET – Fórum – Programujte.comASP.NET přihlašování – .NET – Fórum – Programujte.com

 

mallox0
Návštěvník
28. 4. 2007   #1
-
0
-

tak kdyz jinak nedate..:)
mam takovy problem..mam vytvorene prihlasovani..A:B; B:C; C:Sys.Wb.Page; C ma v sobe uschovanou promennou kdyz se clovek prihlasi..pote co se prihlasi tak se presmeruje na stranku D:C, kde D proveri zda existuje ta promenna a pokud neexistuje, tak vyhodi..
problem spociva v tom, ze pokud dam "Run" a spusti se prohlizec s localhost:port VS05, tak vsechno funguje jak ma..ale kdyz pristoupim ke strance pres localhost/webserver, tak prihlasovani nefunguje..:/
nevedel by nekdo cim to muze byt?dekuji

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
linux v grafice je boj
forum.ubuntu.cz
DeaLer+2
Hero
28. 4. 2007   #2
-
0
-

Zdar, nejdřív si přečti něco o pravidlech diskuze [http://programujte.com/forum.php?akce=prispevek&id=1698], pak se víc rozepiš o svém problému. Co si mám představit pod A:B; B:C; C:Sys.Wb.Page ... žeby třída A, která je odvozená od třídy B, která dědí ze třídy C typu System.Web.Page? Jak přesně realizuješ přihlašování (kód)? Používáš Membership a Role providery? Zkus to znovu a trochu srozumitelněji (ty jsi ten, co potřebuje poradit).

PS: promiň mi tu formu příspěvku, ale tohle je vážně moc

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
mallox0
Návštěvník
28. 4. 2007   #3
-
0
-

tak nevim co se ti nelibi na forme, ale budiz..sef jsi tu ty..
ano ":" znamena dedeni..a to Sys.Wb.Page je System.Web.UI.Page..
nepouzivam membership ani role providers..
kod je nasledujici..



private bool admin_logged;
public bool AdmLogged
{
get
{
return admin_logged;
}
}

public bool Validate(string name, string pass)
{
//databaze
//sql connection

try
{
string sql = "****";
conn.Open();
SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter(cmd);
DataTable dt = new DataTable();
da.Fill(dt);
if (dt.Rows.Count == 1)
{
admin_logged = true;
jmeno = name;
return true;
}
else
{
return false;
}


}
catch (Exception err)
{
return false;
}
finally
{
conn.Close();
}

}

no a pak v kazde strance zkousim,


protected void Page_Load(object sender, EventArgs e)
{
if (user.AdmLogged == false) Response.Redirect("./");



}

a jde o to, ze pri spusteni z VS5 to funguje bez problemu, ale na normalnim localhostu ne..ani na hostingu u czechii..:/

v pripade nejasno opet upresnim;)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
linux v grafice je boj
forum.ubuntu.cz
DeaLer+2
Hero
29. 4. 2007   #4
-
0
-

Kdy vytváříš instanci třídy, která obsahuje kód v prvním bloku? Uchovává se po celou dobu životnosti aplikace? Pokud ne, tak je celkem logický, že to nefunguje (teda pokud jsem si to správně domyslel), protože se s každým načtením stránky vytvoří nová instance třídy (tj. proměnné jsou ve výchozím stavu). Kdy přesně se provádí metoda Validate? Po odeslání přihlašovacího formuláře?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Peter D.0
Expert
29. 4. 2007   #5
-
0
-

nevidno ako sa pripajaš na databazu. Jedina vec čo ma napada, ktora funguje na lokale a na hostingu nie, je najdenie tej databáze resp. toho súboru. Použivaš System.MapPath() ?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Program nemusi fungovat rychle, staci ze funguje dostatecne rychle.
mallox0
Návštěvník
29. 4. 2007   #6
-
0
-

2DeaLer..vytvorim tridu autorizace, ktera ma prvek User ve kterem je uschovana ta hodnota AdmLogged..tu tridu User ukladam do session..kterou pak pri existenci nacitam, a pri neexistenci vytvarim novou, coz ma za nasledek nepovoleni pristupu..
tak ze to existuje behem celeho zivota app..
Validate se provede po kliknuti na tlacitko prihlasit..
2mephi..na databazi se pripojim, v tom to neni..
a cely zadrhel je v tom, ze (opakuji) pokud pustim Run pres vs05 tak vse funguje jak ma, ale pokud si adresu vytukam pres localhost, tak tady ne..a je to stejny pc..a stejna aplikace..

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
linux v grafice je boj
forum.ubuntu.cz
DeaLer+2
Hero
29. 4. 2007   #7
-
0
-

Jestli v tom projektu nemáš nějaký privátní zdrojáky (nebo data), tak mi to pošli na mail ... podívám se na to.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
mallox0
Návštěvník
29. 4. 2007   #8
-
0
-

vyreseno..spatna pristupova prava k databazi..:/
diky DeaLer :))

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
linux v grafice je boj
forum.ubuntu.cz
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 20 hostů

Podobná vlákna

ASP.NET - C# - Přihlašování — založil Anonymní uživatel

ASP.NET / ASP.NET MVC — založil Otazka

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý