Haha, ha.
Fórum › Offtopic
Další kontakt na cura
To paking: a co s tím? skype na Cura je v jeho profilu na portále...
Sleduj mě na @MartinSimko
to paking: achjo, nebýt tebe, tak se tady na tom portálu ani pořádně nezasměju...ty jseš totiž k smíchu úplně celej:D..musíš sem furt dávat nějaký ty tvoje "horký tipy"?..běž si ven radši zahrát fotbal (jestli víš,co to znamená)
já nemůžu. já se snad poseru smíchy...tohle není normální
Tak já ho sem dám, aby to bylo úplné :)
luke.curo
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
vymazal jsem ho, lepe receno ten svuj prispevek jsem zmenil
lol :-D
mě by spíš zajímalo, co tě vlastně vede k tomu, co ty píšeš :D :D :D popřemýšlej někdy o tom, jestli topic kterej zakládáš vůbec má smysl!
To Tokan: myslím, že vlákno s více jak deseti příspěvky má smysl :D
když hraju fifu s někým tak to používám
Najdete zde články zabývající se matematikou základních a středních škol a databázi hlavolamů.
Pro vyzkoušení Vaš
To mephi: Skype vůbec nepoužívám, nemám k tomu potřebu…
Ja som ho používal, dosť často. Teraz ho síce aj mám nainstalovaný, ale nezapnem ho... Nepotrebujem. Pre prípady, kedy treba vela kecat alebo daka mutiplayer hra (v celom zivote som hral takto 1. skoda ze protihracovi spadol comp vzdy po piatich minutach)
Ja najviac používam práve skype (-:
na hry ale vacsinou pouzivaju xFire
Já mám Skype nainstalovaný, ale snad nikdy jsem ho nezapnul. Mě totiž psaní příjde výrazně lepší... třeba přes ICQ. Na hry používám Ventrilo, nebo Teamspeak. Četli jste někdo o Skypu na Rootu? Docela ho tam poplivali. A nemáte někdo problémy s ICQ v poslední době? Mě se hrooozně často vypíná.
jj, treba http://www.root.cz/clanky/10-duvodu-proc-nepouzivat-skype/, nebo http://www.root.cz/zpravicky/skype-cte-bios-vasi-desky/. Ale stejně tak, jak nerad volám na telefonu, lepší, než slovní povídání mi přijde psaní. A co to ICQ? V poslední době s ním mám celkem problémy... Používám Mirandu, a ta se každé dvě hodiny vypne, že prej spadnul server, či co. Rád bych přešel třeba na Jabber, ale to by se mnou musel přejít celý můj seznam, tzn. 40 lidí :D.
To Garret Raziel: Nemusel, muzes vyuzivat ICQ transport
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Upravit php kontakt — založil Marek
Otazka pre Cura — založil Michal Pristáš
Další semestrálka v C — založil Valik
Funkce a další — založil Daniczech