CuZz,
hledáme grafika na lehčí práce (bannery, logo) pro nový projekt http://www.i-zabava.cz
Odměna: Zatím vám můžu poskytnou jen e-mail, hosting, popřípadě programátorské práce (pokud by měl grafik zájem, může se podílet i na dalších, právě běžících nebo plánujících projektech.. Samozdřejmně s nějakou tou "odměnou")
Pěkný zbytek týdne přeje Michael
P.S nepište mi sem žádný poznámky ke grafice/programové stránce tohle už mám zkritizovaný
Fórum › Inzerce
Grafik pro právě se dobře rozjíždějící web I-Zabava.cz
možná bych to zkusil. Zkus u sebe na webu dát na viditelná místa soutěž o nejlepší logo portálu ;-)
Tokan píše:#
# možná bych to zkusil. Zkus u sebe na webu dát na viditelná místa soutěž o nejlepší logo portálu ;-)
nn takový věci se na takový portály nedávaj... Kdo by měl zájem ať mě kontaktuje na mým UIN: 248-611-417
já si to neodpustim, ale nechce se mi hledat tvuj topic v Kiritce webu. Ke hrám v kategorii +18 bys měl dát alespoň Javascriptový okno, které se uživatele zeptá zda už mu 18 bylo. To že napíšeš Erotické (+18) je vlastně zbytečný, páč na uživatele to nemá žádný vliv (možná by to zastavilo nějakýho svatýouška, ale všichni víme o čem mluvim)nepište mi sem žádný poznámky ke grafice/programové stránce tohle už mám zkritizovaný
sry, ale musim ti odporovat! i tady na programujte před nějakym časem soutěž o logo portálu byla!Michael píše:#
##Tokan píše:#
# možná bych to zkusil. Zkus u sebe na webu dát na viditelná místa soutěž o nejlepší logo portálu ;-)
#nn takový věci se na takový portály nedávaj... Kdo by měl zájem ať mě kontaktuje na mým UIN: 248-611-417
http://programujte.com/view.php?cisloclanku=2005120201-Soutez-o-nejlepsi-LOGO-e-zinu
#já si to neodpustim, ale nechce se mi hledat tvuj topic v Kiritce webu. Ke hrám v kategorii +18 bys měl dát alespoň Javascriptový okno, které se uživatele zeptá zda už mu 18 bylo. To že napíšeš Erotické (+18) je vlastně zbytečný, páč na uživatele to nemá žádný vliv (možná by to zastavilo nějakýho svatýouška, ale všichni víme o čem mluvim)nepište mi sem žádný poznámky ke grafice/programové stránce tohle už mám zkritizovaný
Tohle jsem měl v plánu ale v kategoriích je to jen výpis z databáze takže se to provést nedá...
To Michael: Dá..
If (kategori==erotika):
JS potvrzeni
else:
vypis
endif;
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
akorát nevím jakej význam má to javascriptový okno, každej stejně klikne na 18+ takže nevim jestli to má nějakej smysl
To JMM:každej to může překliknout (stejně jako kdekoli jinde), ale autor webu má čistý svědomí, že nekazí ostatní! to že nikdo mladší 18ti let odklikne že mu je 18+ je už jeho hřích ;-)
# To JMM:každej to může překliknout (stejně jako kdekoli jinde), ale autor webu má čistý svědomí, že nekazí ostatní! to že nikdo mladší 18ti let odklikne že mu je 18+ je už jeho hřích ;-)
Já to ale nechám tak... svědomí mě nežere :)
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Grafik pro web o hrách — založil Radim Krsička
WEB designer/grafik - Plzeň — založil KarlaRejsek
2D grafik pro tvorbu her — založil SB001
Grafik pro tým pgames.cz — založil Kokoss
2D Grafik/a do hry a pro hru — založil Amp