Grafik pro právě se dobře rozjíždějící web I-Zabava.cz – Inzerce – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Grafik pro právě se dobře rozjíždějící web I-Zabava.cz – Inzerce – Fórum – Programujte.comGrafik pro právě se dobře rozjíždějící web I-Zabava.cz – Inzerce – Fórum – Programujte.com

Michael
~ Anonymní uživatel
30 příspěvků
1. 5. 2007   #1
-
0
-

CuZz,
hledáme grafika na lehčí práce (bannery, logo) pro nový projekt http://www.i-zabava.cz
Odměna: Zatím vám můžu poskytnou jen e-mail, hosting, popřípadě programátorské práce (pokud by měl grafik zájem, může se podílet i na dalších, právě běžících nebo plánujících projektech.. Samozdřejmně s nějakou tou "odměnou")

Pěkný zbytek týdne přeje Michael

P.S nepište mi sem žádný poznámky ke grafice/programové stránce tohle už mám zkritizovaný

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Petr Hartl0
Grafoman
1. 5. 2007   #2
-
0
-

možná bych to zkusil. Zkus u sebe na webu dát na viditelná místa soutěž o nejlepší logo portálu ;-)

Nahlásit jako SPAM
Rozčilovat se znamená ničit si zdraví pro blbost jiných!
Michael
~ Anonymní uživatel
30 příspěvků
1. 5. 2007   #3
-
0
-

Tokan píše:#
# možná bych to zkusil. Zkus u sebe na webu dát na viditelná místa soutěž o nejlepší logo portálu ;-)

nn takový věci se na takový portály nedávaj... Kdo by měl zájem ať mě kontaktuje na mým UIN: 248-611-417

Nahlásit jako SPAM
Petr Hartl0
Grafoman
1. 5. 2007   #4
-
0
-

nepište mi sem žádný poznámky ke grafice/programové stránce tohle už mám zkritizovaný

já si to neodpustim, ale nechce se mi hledat tvuj topic v Kiritce webu. Ke hrám v kategorii +18 bys měl dát alespoň Javascriptový okno, které se uživatele zeptá zda už mu 18 bylo. To že napíšeš Erotické (+18) je vlastně zbytečný, páč na uživatele to nemá žádný vliv (možná by to zastavilo nějakýho svatýouška, ale všichni víme o čem mluvim)

Nahlásit jako SPAM
Petr Hartl0
Grafoman
1. 5. 2007   #5
-
0
-

Michael píše:#
#

# možná bych to zkusil. Zkus u sebe na webu dát na viditelná místa soutěž o nejlepší logo portálu ;-)

#
#nn takový věci se na takový portály nedávaj... Kdo by měl zájem ať mě kontaktuje na mým UIN: 248-611-417

sry, ale musim ti odporovat! i tady na programujte před nějakym časem soutěž o logo portálu byla!
http://programujte.com/view.php?cisloclanku=2005120201-Soutez-o-nejlepsi-LOGO-e-zinu

Nahlásit jako SPAM
Michael
~ Anonymní uživatel
30 příspěvků
1. 5. 2007   #6
-
0
-

#

nepište mi sem žádný poznámky ke grafice/programové stránce tohle už mám zkritizovaný

já si to neodpustim, ale nechce se mi hledat tvuj topic v Kiritce webu. Ke hrám v kategorii +18 bys měl dát alespoň Javascriptový okno, které se uživatele zeptá zda už mu 18 bylo. To že napíšeš Erotické (+18) je vlastně zbytečný, páč na uživatele to nemá žádný vliv (možná by to zastavilo nějakýho svatýouška, ale všichni víme o čem mluvim)

Tohle jsem měl v plánu ale v kategoriích je to jen výpis z databáze takže se to provést nedá...

Nahlásit jako SPAM
Lukáš Churý
~ Šéfredaktor
+8
Hero
1. 5. 2007   #7
-
0
-

To Michael: Dá..
If (kategori==erotika):
JS potvrzeni
else:
vypis
endif;

Nahlásit jako SPAM
Guitar Hero Master, Project führer & zdejší čaroděj.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
Michael
~ Anonymní uživatel
30 příspěvků
1. 5. 2007   #8
-
0
-

Curo píše:#
# To Michael: Dá..#
#If (kategori==erotika):#
# JS potvrzeni#
#else:#
# vypis#
#endif;

Díky zkusím zítra na localhostu

Nahlásit jako SPAM
Jan Malý
~ Redaktor
0
Grafoman
2. 5. 2007   #9
-
0
-

akorát nevím jakej význam má to javascriptový okno, každej stejně klikne na 18+ takže nevim jestli to má nějakej smysl

Nahlásit jako SPAM
Jan Malý | web: www.malyphoto.cz, @malyphoto
Petr Hartl0
Grafoman
2. 5. 2007   #10
-
0
-

To JMM:každej to může překliknout (stejně jako kdekoli jinde), ale autor webu má čistý svědomí, že nekazí ostatní! to že nikdo mladší 18ti let odklikne že mu je 18+ je už jeho hřích ;-)

Nahlásit jako SPAM
Michael
~ Anonymní uživatel
30 příspěvků
2. 5. 2007   #11
-
0
-

# To JMM:každej to může překliknout (stejně jako kdekoli jinde), ale autor webu má čistý svědomí, že nekazí ostatní! to že nikdo mladší 18ti let odklikne že mu je 18+ je už jeho hřích ;-)

Já to ale nechám tak... svědomí mě nežere :)

Nahlásit jako SPAM
Jan0
Newbie
6. 5. 2007   #12
-
0
-

no nechci strašit ale aby na tebe nebafla nejaka inspekce...jinak já bych možná moh pomoct. napiš na ICQ, případně mail

Nahlásit jako SPAM
Můj osobní web na http://janmusil.name.
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.

Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 24 hostů

Podobná vlákna

Grafik pro web o hrách — založil Radim Krsička

WEB designer/grafik - Plzeň — založil KarlaRejsek

2D grafik pro tvorbu her — založil SB001

Grafik pro tým pgames.cz — založil Kokoss

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý