Reload ineho okna – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Reload ineho okna – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.comReload ineho okna – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Smokie0
Expert
3. 5. 2007   #1
-
0
-

Zdravim,

mam mensi problem s jednou aplikaciou v PHP.
O co v podstate ide: mam hlavne okno prehliadaca a z neho si otvorim vyskakovacie okno s nastaveniami aplikacie. Potreboval by som vediet ako po ulozeni nataveni reloadnut hlavne okno aby sa mohli aplikovat zmenene nastavenia.

Neviete mi poradit?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Reklama
Reklama
Honza
~ Anonymní uživatel
393 příspěvků
3. 5. 2007   #2
-
0
-

To Smokie: já to dělám tak, že v nově otevřené stránce spustím před jejím zavřením ve skriptu
např. toto window.opener.PostOpenNewpage();
kde PostOpenNewpage() je javascriptová funkce ve stránce, která otevřela nové okno.
Ta funkce může vypadat např takto: function PostOpenNewpage(){ document.location.href='puvodniStranka.htm"; }
Tím se původní stránka znovu načte už s novým nastavením.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Smokie0
Expert
3. 5. 2007   #3
-
0
-

Funguje to :) Vdaka

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Honza
~ Anonymní uživatel
393 příspěvků
3. 5. 2007   #4
-
0
-

To není možné, používám to běžně a vždycky to funguje. Nové okno otevírám přes window.open.
nejspíš nenajde tu funkci ve strém okně, mělo by to ohlásit chybu javascriptu - nevím jaký používáš prohlížeč,
mám to vyzkoušené v IE a ve Firefoxu

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Honza
~ Anonymní uživatel
393 příspěvků
3. 5. 2007   #5
-
0
-

No proto :-)).

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Smokie0
Expert
3. 5. 2007   #6
-
0
-

Honza píše:#
# To není možné, používám to běžně a vždycky to funguje. Nové okno otevírám přes window.open.#
#nejspíš nenajde tu funkci ve strém okně, mělo by to ohlásit chybu javascriptu - nevím jaký používáš prohlížeč, #
#mám to vyzkoušené v IE a ve Firefoxu



Chybicka bola tu ;) function PostOpenNewpage(){ document.location.href='puvodniStranka.htm"; }
Akosi mi unikla a vdaka tomu to blblo.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Michal0
Newbie
21. 5. 2007   #7
-
0
-

Caute,

Potrebujem spravit nieco podobne ako tu pisete. Len s tym ze potrebujem reload hlavneho okna ktore je vybrate podal urcitej temy.

Cize v hlavnej stranke mam

function PostOpenNewpage(idtema){ document.location.href='tema.php?&id'=idtema; }

a v novo otvorenom okne mam

window.opener.PostOpenNewpage(idtema);
close();


Ale hlasi mi to chybu ze idtema je nedefinovane.. neviete mi pomoc? dik

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Michal0
Newbie
21. 5. 2007   #8
-
0
-

tak uz som to rozbehal, takze uz je to ok.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 11 hostů

Podobná vlákna

Reload stránky — založil yxcvb

VB - Reload picture — založil Denoy

Reload stránky a složka — založil roman.jaros

Auto reload stranky — založil 7raul

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý