Fullscreen – Visual Basic – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Fullscreen – Visual Basic – Fórum – Programujte.comFullscreen – Visual Basic – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Michal0
Duch
19. 4. 2006   #1
-
0
-

Ahoj nevíte někdo prosím jak udělat fullscreen?kdyby nekdo byl ochotny tak předem díky...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Reklama
Reklama
Jiří Chytil0
Věrný člen
19. 4. 2006   #2
-
0
-

No přes API funkci: EnumDisplaySettings, ale příklad je moc dlouhej a nechce se mi ho sem kopírovat tak si zkus sehnat program API Guide a tam je hafo příkladů k různým apinám.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Elektronika a microprocesory a matematika www.8bitu.cz
Jan Malý
~ Redaktor
0
Grafoman
20. 4. 2006   #3
-
0
-

Nevim jestli je to přesně to co chceš. tady je ukázka jak udělat fullscreen u okna bez okrajů (BorderStyle = 0)
Je to z upraveného api-guide ... takže je možná že je tu ještě něco navíc... ale to si kdyžtak upravíš už :)
------------------------------------------------------------
Do modulu:
------------------------------------------------------------
Option Explicit

Public Type RECT
Left As Long
Top As Long
Right As Long
Bottom As Long
End Type
Public Type MONITORINFO
cbSize As Long
rcMonitor As RECT
rcWork As RECT
dwFlags As Long
End Type

Public Declare Function GetMonitorInfo Lib "user32.dll" Alias "GetMonitorInfoA" (ByVal hMonitor As Long, ByRef lpmi As MONITORINFO) As Long
Public Declare Function EnumDisplayMonitors Lib "user32.dll" (ByVal hdc As Long, ByRef lprcClip As Any, ByVal lpfnEnum As Long, ByVal dwData As Long) As Long
Public Rozliseni As String
Public xPix As Long
Public yPix As Long

Public Function MonitorEnumProc(ByVal hMonitor As Long, ByVal hdcMonitor As Long, lprcMonitor As RECT, ByVal dwData As Long) As Long
Dim MI As MONITORINFO, R As RECT

'initialize the MONITORINFO structure
MI.cbSize = Len(MI)
'Get the monitor information of the specified monitor
GetMonitorInfo hMonitor, MI
'write some information on teh debug window
Rozliseni = CStr(MI.rcMonitor.Right - MI.rcMonitor.Left) + "x" + CStr(MI.rcMonitor.Bottom - MI.rcMonitor.Top)
xPix = MI.rcMonitor.Right - MI.rcMonitor.Left
yPix = MI.rcMonitor.Bottom - MI.rcMonitor.Top
End Function


------------------------------------------------------------
Do Tlačítka Command1 na formuláři Form1
------------------------------------------------------------
Private Sub Command1_Click()
Dim WidthPixels As Long

EnumDisplayMonitors ByVal 0&, ByVal 0&, AddressOf MonitorEnumProc, ByVal 0&
Print "Rozlišení vašeho monitoru je: " & Rozliseni

With Form1
.Top = 0
.Left = 0
.Width = xPix * Screen.TwipsPerPixelX
.Height = yPix * Screen.TwipsPerPixelY
End With

End Sub

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Jan Malý | web: www.malyphoto.cz, @malyphoto
Jakub Lajmon0
Věrný člen
25. 10. 2006   #4
-
0
-

ak si dobre spominam, tak mi to islo, ked som dal na form - vlastnost STARTUPPOSITION="MAXIMIZED" a skryl som hornu listu.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Radek
~ Anonymní uživatel
121 příspěvků
3. 8. 2009   #5
-
0
-

Dobrý den, zdroj funguje v klasickém form1 a v MDIForm1 už ne jen se roztáhne jako kdyby se maximalizovalo okno. Nevíte jak přinutit MDIForm1 aby se roztáhlo do plnohodnotného fullscreenu. Moc děkuji za odpovědi.

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.165.184.–
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
8. 11. 2009   #6
-
0
-

To Radek :
Nastav: WindowsState = Maximized, ControlBox = false a Text musí být prázdné. Když dáš pak ještě na TopMost na true, tak to bude uplně na fullscreen a pořád.

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.240.181.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 7 hostů

Podobná vlákna

Fullscreen — založil ing

Fullscreen — založil David Roško

Fullscreen v konzole — založil nevim

Fullscreen application — založil Yohaku

Fullscreen v konzole — založil nevim

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý