Ktore C++ je najlepsie? – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Ktore C++ je najlepsie? – C / C++ – Fórum – Programujte.comKtore C++ je najlepsie? – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Eversmann0
Návštěvník
5. 5. 2007   #1
-
0
-

V PC mam Visual C++ 2005 Express edition a chcel by som vediet, ci je nieco lepsie. Vo vsetkych tych verziach mam tak trochu gulas, tak by som shcel poradit, co by bolo najlepsie na zaciatok a ake vyhody a nevyhody maju ine verzie. DIKY MOC!

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
5. 5. 2007   #2
-
0
-

Ja teda tuhle verzi neznam...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Peter D.0
Expert
5. 5. 2007   #3
-
0
-

na začiatoj je potrebne len vedieť zostaviť program => je ti to jedno
neskor až budeš robiť veľké veci tak určite visual studio.
kym budeš študovať dom tak express (free), až budše makať pre firmu tak ta ti asi kúpi profesional edition alebo tu teamovu verziu.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Program nemusi fungovat rychle, staci ze funguje dostatecne rychle.
Pavel Tobiáš0
Super člen
6. 5. 2007   #4
-
0
-

Dev-C++ is the best!!!

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Pavel 'Colpik' Tobiáš - Developer & Music Producer [br] http://colpik.webstudio4u.eu
zacatecnik0
Super člen
6. 5. 2007   #5
-
0
-

netarejte blbosti Colpik !

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Můj blog http://www.zacatecnik.wu.cz[br]Překládám anglickou knihu o wxWidgets http://wxwidgets.hustej.net
myth
~ Anonymní uživatel
55 příspěvků
6. 5. 2007   #6
-
0
-

Takto to vyzera ked sa 'amater' pyta na veci, ktorym ani len trosku nerozumie. Nechces sa nahodou opytat, ktore 'vyvojove prostredie' ?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Martin0
Návštěvník
7. 5. 2007   #7
-
0
-

Pozeram ze sa bavite o vyvojovych prostrediach :-D Podla mna ked chces pracovat vo vyvojovom prostredi uz musis byt programator inak by som to nikdy nikomu neodporucal a to su aj slova mojich profesorov, pre zaciatocnika najlepsie poznamkovy blok a nejaky prekladac ako GCC, to dev-c++ nie je zle ale ked uvidis vyhody prikazovej riadky verim uz sa ti do nho nebude chciet vracat:-) moja kombinacia je kate+gcc(valgrind + time pre optimalizaciu)......:-)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Na svete su dve veci nekonecne a to vesmir a ludska hlupost, sice tym prvym si niesom isty! (Einstein)
Pavel Tobiáš0
Super člen
7. 5. 2007   #8
-
0
-

netarejte blbosti Colpik !


Co máš proti Dev-C++? MinGW (Windowsovský GCC) je mnohem lepší překladač než ňákej VC++ a Dev-C++ má v sobě moc užitečných věciček např. Package Manager

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Pavel 'Colpik' Tobiáš - Developer & Music Producer [br] http://colpik.webstudio4u.eu
Mirek Braho0
Stálý člen
7. 5. 2007   #9
-
0
-

To COLPIK:

Jo Dev-C++ není vůbec špatný. To jen "začátečník" si vzal do hlavy, že je to špatnej program a všude ho bude hanit,
možná aby byl něco extra. Mě v něm teda zatím šlape všechno (i ten debuger o kterým posledně psal že to v DEv-C++
nefunguje).

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
zacatecnik0
Super člen
7. 5. 2007   #10
-
0
-

panove ja zasnu asi si sedite na ocich, ale kdyz ctu reci typu chce byt extra tak se mi vam nechce ani odpovidat, takovy blbosti od vas poslouchat nemusim!

bavime se tady o IDE ne o kompilatoru, ja nerekl ze MinGW je zly, jak rikam hodnoti se tu IDE a to ze posledni verze devcpp vysla pred dvema roky mluvi za vse. v tomhle priapde ma jasne navrh MS visual c++, ma stovky featurovin na usnadneni prace, nerikam ze devcpp je zle, to vzadnem pripade sam na nem vyucuju na krouzku programovani, ale z hlediska windows IDE rozhodne nevede ;-)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Můj blog http://www.zacatecnik.wu.cz[br]Překládám anglickou knihu o wxWidgets http://wxwidgets.hustej.net
Jozi
~ Anonymní uživatel
6 příspěvků
7. 5. 2007   #11
-
0
-

Eversmann píše:#
# V PC mam Visual C++ 2005 Express edition a chcel by som vediet, ci je nieco lepsie. Vo vsetkych tych verziach mam tak trochu gulas, tak by som shcel poradit, co by bolo najlepsie na zaciatok a ake vyhody a nevyhody maju ine verzie. DIKY MOC!



Tieto prgramy su vsetky v principe rovnake. Kazdy si tu haji to svoje. Je to na tebe co sa ti najlebsie pouziva, co je tebe najprijemnejsie na pouzivanie. Inac sam si skus nainstalovat ako Dev-C++ , VC++ Express uz mas. Skus si aj NetBeans z C/C++ packom a Eclipse z C/C++ packom. Posledne dva su tiez velmi prijemne na pouzivanie a zvladaju vsetko potrebne. Koniec koncov ako tu bolo napisane, staci ti aj obycajny notepad. Prikladom je mnozstvo ludi ktory pouzivaju VIMko a su efektivnejsi ako ludia ktory maju namakane prostredia. Je to vec vkusu.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Peter D.0
Expert
7. 5. 2007   #12
-
0
-

s DEV-C++ vverzia asi 4.9.9.2 som robil 2 hodiny, potom ma tak nas*al debuger že som ho v momente odinštaloval a robil v MSVS (vtedy ešte 6.0 dnes 2005). Naozaj vas nestretla hláška "no newline at end of file" ?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Program nemusi fungovat rychle, staci ze funguje dostatecne rychle.
Matrix17
~ Anonymní uživatel
300 příspěvků
7. 5. 2007   #13
-
0
-

To Jozi: Jednoznačně s tebou souhlasím. Nezáleží na prostředí ale na programátorovi. Jestli programátor stojí za prt tak i sebelepší prostředí je k ničemu. Já dělám v dev-c++ a sem s ním spokojenej. Když někdo dělá ve VC++ tak ať hlavně když s tím umí a je s tím spokojenej. To, že někomu něco nesedne není důvod to kritizovat, každýmu se líbí něco jinýho a na tom přece stojí všechno. Dá se to doložit i příklady. Čili: Firefox, Opera a IE, Linux a Windows...
Takže každýmu to svoje.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
DeaLer+2
Hero
7. 5. 2007   #14
-
0
-

To Matrix17: omyl, pokud mu to opravdu nesedne a myslí si, že je to špatné, tak je to velkej a oprávněnej důvod ke kritice, ale většina dnešních uživatelů funguje na způsobu "slyšel jsem, že je to špatný, tak se svezu a budu to kritizovat"

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Matrix17
~ Anonymní uživatel
300 příspěvků
7. 5. 2007   #15
-
0
-

To DeaLer: Ty si pleteš dojmy s pojmy. Když ti něco nesedne tak to znamená, že sis to ozkoušel a našel na tom něco, co se ti na tom nelíbí a případně řekl jak by se to dalo zlepšit. Kdešto když něco kritizuješ tak to nemusíš ani vidět čili to cos řekl ty

"slyšel jsem, že je to špatný, tak se svezu a budu to kritizovat"


V tom to je. Nelíbí se ti to nepoužívej to jak jednoduché neříkám nevyjádři svůj názor ale když něco kritizuješ tak bys taky mohl uvést jak to něco zlepšit.
PS: Nemyslím konrétně tebe ale tak obecně.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
DeaLer+2
Hero
7. 5. 2007   #16
-
0
-

To Matrix17: nepletu si nic a proto řikám, že ten komu něco nesedne/sedne má plné právo kritizovat (tj. kladně nebo záporně posuzovat). Ten co to nezkusil nemůže kritizovat, protože nezná předmět kritiky, posuzování a jeho názor je tedy produktem názorů ostatních a je zkreslený. Je to pak skutečně jeho názor ...

PS: když bude moje kritika kladná, tak mám uvádět, jak to zhoršit ...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Pavel Tobiáš0
Super člen
7. 5. 2007   #17
-
0
-

bavime se tady o IDE ne o kompilatoru, ja nerekl ze MinGW je zly, jak rikam hodnoti se tu IDE a to ze posledni verze devcpp vysla pred dvema roky mluvi za vse. v tomhle priapde ma jasne navrh MS visual c++, ma stovky featurovin na usnadneni prace, nerikam ze devcpp je zle, to vzadnem pripade sam na nem vyucuju na krouzku programovani, ale z hlediska windows IDE rozhodne nevede ;-)


Jen tak mimochodem... pokud seš fakt "začátečník" (a není to jenom nick) tak bys měl Bloodshed (výrobce Dev-C++) líbat na nohou za ten Package Manager

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Pavel 'Colpik' Tobiáš - Developer & Music Producer [br] http://colpik.webstudio4u.eu
zacatecnik0
Super člen
7. 5. 2007   #18
-
0
-

zacatecnik je kazdej i po deseti letech ;-)

package manager nepouzivam ani nevim vo co gou, ale jestli je to to co myslim, jako ze asi jo tak zas tak uzasny to neni :-D

a fakt je libat nebudu ani na nohou ani na tvari pac to prznej, uz dva roky nevydali novou verzi dit to pisu asi po desaty :-D

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Můj blog http://www.zacatecnik.wu.cz[br]Překládám anglickou knihu o wxWidgets http://wxwidgets.hustej.net
Matrix17
~ Anonymní uživatel
300 příspěvků
7. 5. 2007   #19
-
0
-

To DeaLer: Nečteš pozorně já nepsal o kritice ale o tom když něco kritizuješ. Čili když píšeš kritiku a napíšeš kladnou tak samozřejmě nebudeš uvádět jak to zhoršit ale vypíchneš ty povedené body a samozřejmě ty méně povedé. Netvrď mi, že když píšeš o něčem objektivní kritiku tak napíšeš jen to dobré a zbytek jaksi zmizí. Jinak z toho co sem pochopil tak když něco kritizuješ tak postupuješ takhle: je to uplná blbost vůbec se mi to nelíbí ale je to skvělá věc kterou si musíte určitě vyzkoušet. Neřekl bych spíš jednoduše řekneš je to blbost vykašli se na to. Je to slovíčkaření a offtopic ale je to tak.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Josef Vítů0
Super člen
8. 5. 2007   #20
-
0
-

mephi píše:#
#…Naozaj vas nestretla hláška "no newline at end of file" ?


Od té doby, co jsem si v nastavení zaškrtnul, aby se při uložení přidal na konec souboru prázdný řádek (pokuda tam není), tak se s tou hláškou v Dev-cpp opravdu nestřetávám.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Mirek Braho0
Stálý člen
11. 5. 2007   #21
-
0
-

Ja v tom delam teda odjakziva, a jeste jsem takovou hlášku o "new line" na konci dokumentu nezažil. Asi špatný nastavení, to je vše. To dle mě není důvod k uninstallu.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Pavel Vlašánek0
Návštěvník
11. 5. 2007   #22
-
0
-

No vaše diskuze na toto téma jsou opravdu zabávné, a nejvtipnější jsou lidé kteří se tady tváří jako profíci :))

Hláška new line... znamená, že má funkce něco vrátit, ale chybí v ní return a co má vrátit.

DevC++ je opravdu špatné a dnes už málo používáné IDE. Doporučuji začít na něm, ale jakmile se trochu oťukáš přejdi např. na Eclipse nebo NetBeans. (předně si ale ujasni rozdíl mezi C++ a např. DevC++)

Colpik - v čem vidíš tak ohromnou výhodu package manageru?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Peter D.0
Expert
11. 5. 2007   #23
-
0
-

Hláška new line... znamená, že má funkce něco vrátit, ale chybí v ní return a co má vrátit


si si isty ? sice si už nepametam aka chyba to bola. Myslim že som asi použil , namiesto . .

neikedy je tu sranda, ale niekedy to tu stoji za ho*no.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Program nemusi fungovat rychle, staci ze funguje dostatecne rychle.
Pavel Vlašánek0
Návštěvník
11. 5. 2007   #24
-
0
-

Ještě na to mrknu, ale myslím že je to hláška gcc právě když nemáš ve funkci return. Každopádně ta hláška co myslím já, je jen Warning ne Error. Jinak samozřejmě jak píše Josi, pokud budeš přidávat prázdný řádek na konec souboru, nestane se ti to. Ale mám pocit, že to má i souvislost s return.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Matrix17
~ Anonymní uživatel
300 příspěvků
11. 5. 2007   #25
-
0
-

To tucna: Mrkni se a zjistíš, že se pleteš. Jelikož new line znamená nový řádek. A tak chyba je zbůsobena tím, že na konci souboru není nový řádek s return to nemá pranic společného.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Pavel Vlašánek0
Návštěvník
11. 5. 2007   #26
-
0
-

Matrix17 píše:#
# To tucna: Mrkni se a zjistíš, že se pleteš. Jelikož new line znamená nový řádek. A tak chyba je zbůsobena tím, že na konci souboru není nový řádek s return to nemá pranic společného.



To je samozřejmě logické, už z názvu té hlášky :)) Čekal jsem, že tazatele napadlo "přidat na konec souborů prázdný řádek", ale warning přesto trvá

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Matrix17
~ Anonymní uživatel
300 příspěvků
11. 5. 2007   #27
-
0
-

To tucna: Když je to tak logické tak co má znamenat tohle:

Hláška new line... znamená, že má funkce něco vrátit, ale chybí v ní return a co má vrátit.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Peter D.0
Expert
11. 5. 2007   #28
-
0
-

ja som pridal asi 100 riadkov do každeho suboru, hned nato som odinštaloval :D

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Program nemusi fungovat rychle, staci ze funguje dostatecne rychle.
Pavel Vlašánek0
Návštěvník
12. 5. 2007   #29
-
0
-

Matrix: Jak píšu, čekal jsem že toto už pisatel zkoušel a měl jsem pocit, že se dá ten warning vyřešit i takto.

Ale omlouvám se s return to opravdu nemá nic společného, nevím jak mě to napadlo :)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Matrix17
~ Anonymní uživatel
300 příspěvků
12. 5. 2007   #30
-
0
-

To tucna: To nic splíst se může každej. Důležitý je aspoň přiznat, že ses spletl.
To mephi: Ty ho nepoužíváš mně stačí. Nepotřebuju super nabušený prostředí. Jak už tu někdo napsal není důležitý v čem píšeš ale jak píšeš.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Peter D.0
Expert
12. 5. 2007   #31
-
0
-

čim viac prace spravi resp. ušetrí IDE tym je lepšie.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Program nemusi fungovat rychle, staci ze funguje dostatecne rychle.
13. 5. 2007   #32
-
0
-

Ja tvrdim, ze to zalezi od operacneho systemu...
Pre Windows je jednoznacne najlepsi a najrychlejsi MS Visual C++ (uz ked si to clovek logicky uvazi, Visual C++ pisali ludia od Microsoftu a Mircosoft vie, aku ma architekturu windows, teda vedia napisat nieco co bude najlepsie pre svoj system)
A za nim ide MiniGW a ostatne...
A dokaz je v tomto archive.. Je to taky maly speed test, ktory robil kamarat.. Staci spustit speed.bat
http://vvano.gaya.sk/Others/Speed.zip

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Múdry nie je ten, čo veľa vie, ale ten, kto vie, čo je treba. (Thomas Alva Edison)
bruenor0
Newbie
16. 5. 2007   #33
-
0
-

Pri programovani som vyskusal par free vyvojovych prostredi na c++.
Zacal som s devc++, toto prostredie bolo dost dobre na moje potreby, ale nevedel som v nom poriadne rozbehat debbuger, parsovanie hlavickovych suborov a automaticke doplnanie funkcii z triedy alebo struktury tiez nebolo bohvieco.
Code::Blocks IDE - dopadlo priblizne rovnako. Velmi sa mi pacilo Eclipse, ale bolo fakt tazke ho spravne nakonfigurovat, nevedel som tam rozbehat debbuger, ale mali perfektne doplnanie kodu, celkovo vsak bolo trochu pomale (je vsak mozne ze to bol problem konfiguracie)
A teraz pouzivam Visual Studio express edition, je free a asi najlepsie z tych ktore som pouzival. Ak sa dobre nastavy, tak urobi vela prace za vas, najme doplnanie kodu, mozno sa to nezda, ale to je dost dolezita vec, aspon pre mna.

A este k tomu "new line at the end of file", ak si mal na mysli tuto hlasku, proste na konci suboru daj enter, niekde som cital,
ze by sa tak mal koncit subor v C a zrejme aj v C++.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Mirek Braho0
Stálý člen
16. 5. 2007   #34
-
0
-

nejvtipnější jsou lidé kteří se tady tváří jako profíci :))



No mě se tu zatím "jako profíci" jeví DeaLer a Jura ... O žádnýho jinýho sem ještě nezavadil :) Já ještě nejsem ani pokročilej začátečník, tak doufám že to nebyla narážka na mě ...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Jura_0
Stálý člen
16. 5. 2007   #35
-
0
-

To vollf82:
Nevím jak DeaLer, ale já mám k profíkovi ještě hooodně daleko;-)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Mirek Braho0
Stálý člen
16. 5. 2007   #36
-
0
-

No ale víš toho dost. A protože mi vždycky tak ochotně radíš ... tak sem si chtěl šplhnout ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
DeaLer+2
Hero
16. 5. 2007   #37
-
0
-

To vollf82: já se za "profíka" rozhodně nepovažuju a nikdy bych to o sobě netvrdil, ale už mě tak pár lidí řeklo

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Andrej0
Duch
17. 5. 2007   #38
-
0
-

Ja si myslim že pre bežného začinajúceho programatora je DEV C++ vhodný ale závisí to aj od toho na čo si navyknutý.
Napr. niekdo bude tvrdit že lepšie ako OS Windows XP nie je, lebo ine nevyskusal. Avsak za seba mozem povedat ze s Dev C++ som problemy zatial nemal.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Peter D.0
Expert
19. 5. 2007   #39
-
0
-

nepodceňujte sa. Už len to že chodime na stranky takého typu z nás robí inteligentov ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Program nemusi fungovat rychle, staci ze funguje dostatecne rychle.
Mirek Braho0
Stálý člen
31. 5. 2007   #40
-
0
-

To Deealer - ja nevim co si predstavujete pod pojmem profík v programování. Ale dle mého, každý, kdo je schopen vyvíjet software (jakýkoli) na takové úrovni, že je někdo ochotnej mu za to platit, je profesionál ne?

Jelikož mam rád fotbal a i ho hraju tak názornej příklad:

Kdy se z tebe stává profesionální fotbalista?

V okamžiku, kdy dostaneš za účast v zápase zaplaceno (třeba i za vysedávání na lavičce). :) A je jedno jestli za to bereš 5 000 euro nebo 5 000,- Kč :)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
DeaLer+2
Hero
31. 5. 2007   #41
-
0
-

To vollf82: nj, něco na tom bude

BTW: proč si myslíš, že mi někdo za něco platí?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
ChaoticRoman
~ Anonymní uživatel
15 příspěvků
31. 5. 2007   #42
-
0
-

CodeBlocks http://www.codeblocks.org/

velice dobré vývojové prostředí, hlavně v práci s kódem, nepoužívám ho moc dlouho, ale po chvíli jsem mazal dev-c++

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
filczek0
Newbie
31. 5. 2007   #43
-
0
-

Taky jsem přešel z Dev C++ na CodeBlock. Jelikož sem četl že Dev C++ už dva roky stojí, ale nemyslím si že by byl špatnej.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
filczek.wz.cz
Honza0
Stálý člen
2. 6. 2007   #44
-
0
-

no, ja pouzivam gcc/g++ a jako editor Kate a jsem maximalne spokojen, no a kdyz delam program s GUI tak mam k dispozici KDevlop a QtDesigner (pro KDE je to super kombinace :-))

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
-- ian
Kruci
~ Anonymní uživatel
5 příspěvků
2. 6. 2007   #45
-
0
-

Jen pro vas profici, ano dev-c++ stoji, no a tak tu mame wxDev-C++, ktery nestoji:)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
xXx
~ Anonymní uživatel
55 příspěvků
2. 6. 2007   #46
-
0
-

ja jsem 100% spokojeny s VS6.0 SP5
a na nejaky upravy hotovyho kodu v hexu obycejny pspad :D

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Martin Finke
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
22. 6. 2007   #47
-
0
-

Také se držím VS6.0, mimo jiné proto, že ho vlastním. Sedmička byla katastrofa, a to vím, co říkám, protože s ní musím pracovat. Spousta nových funkcí, což o to, ale jiná spousta starých, na které jsem si v šestce navykl, bez náhrady zmizela. Teď přišla verze 8.0 (2005), a nutno říct, že se povedla. Chybějící (mě chybějící) vlastnosti se většinou vrátily, takže jsem si stáhl i verzi Express (to je ta, o které tahle diskuze začala). Je to v podstatě plnohodnotná verze, je zcela zdarma, ale chybí ji dvě věci: knihovny (to se řeší stažením SDK Windows a dalších jiných SDK či knihoven. Mě trochu chybí MFC, ale ta by se dala oželet), a nepřítomnost resource editoru. To už je pro mě poněkud problém, příliž jsem si na něj navykl - hlavně jeho prointegrovanost s vlastním kódem. Express sice nabízí náhradní řešení (dialogy a jiné věci se generují programově - to je ale vhodnější pro C#, Javu či různé webové aplikace). Takže můžete zvažovat - porovnávat s jinými produkty si netroufám.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
DeaLer+2
Hero
Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Anonym
~ Anonymní uživatel
454 příspěvků
22. 6. 2007   #49
-
0
-

Já to nechápu, ve VS 6.0 mi tento standartní kód jede:
#include <iostream>

int main()
{
unsigned int x = 20;
std::cout << x;
return 0;
}

a v 2005 expressionu hlasi blbosti, proč??

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
DeaLer+2
Hero
22. 6. 2007   #50
-
0
-

To Anonym: hmm ... od programátora bych čekal jiný výraz než blbosti

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Anonym
~ Anonymní uživatel
454 příspěvků
22. 6. 2007   #51
-
0
-

Sorry, tohle: fatal error C1010: unexpected end of file while looking for precompiled header. Did you forget to add '#include "stdafx.h"' to your source?
Když jsem tam to #include "stdafx.h" přidal, hlásilo to ještě o chybu víc.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Jura
~ Anonymní uživatel
637 příspěvků
22. 6. 2007   #52
-
0
-

To Anonym: VC++ 2005 nepoužívám, ale mám takový pocit, že se místo main používá _tmain(nebo tmain??) a parametry jsou typu TCHAR. Takže vše v UNICODE.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Jura
~ Anonymní uživatel
637 příspěvků
22. 6. 2007   #53
-
0
-

To Anonym:
Tak v tom případě si vypni precompiled header.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Anonym
~ Anonymní uživatel
454 příspěvků
22. 6. 2007   #54
-
0
-

To je tím , že 2005 je zaměřená na .NET??? Kde se vypíná precompiled header?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
mallox0
Návštěvník
24. 6. 2007   #55
-
0
-

Hláška new line... znamená, že má funkce něco vrátit, ale chybí v ní return a co má vrátit.


pobavil jsi me..:-D

no new line at end of file znamena jen to, ze dle standardu c/c++ by kazdy zdrojovy soubor mel mit posledni radku prazdnou..a je to jen warning..nic vic nic min..

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
linux v grafice je boj
forum.ubuntu.cz
honzafr
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
26. 6. 2007   #56
-
0
-

To Colpik: :D husty:D
sice tomu vubec nerozumim ale je to husty:D

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Pavel Tobiáš0
Super člen
26. 6. 2007   #57
-
0
-

To DeaLer:

DeaLer píše:#
# To Anonym: hmm ... od programátora bych čekal jiný výraz než blbosti


Už seš s tím machrováním trapnej!

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Pavel 'Colpik' Tobiáš - Developer & Music Producer [br] http://colpik.webstudio4u.eu
Jan Sedlák0
Expert
26. 6. 2007   #58
-
0
-

To Colpik: Ne, myslím, že tím chtěl jenom DeaLer říct, aby ten pojem "blbosti" alespoň trochu rozvedl.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Podpis: Do podpisu nelze vložit obrázky ani HTML kód. Je podporován nový řádek tagem
.
Peter D.0
Expert
27. 6. 2007   #59
-
0
-

2 Anonym:
VS 2005 express je free vývojový nástroj, microsoft ho vidal v častiach pre jednotlive jazyky ako C++, C#, J#, pre web ...
C++ nie je .Net-ovský jazyk, teda keď vytváraš projekt kde používač C++ nema to s .net nič spoločné. (existuje C++/CLI ktory je .net neviem do akej miery je odlyšný ale určite budeš vedieť že v ňom robiš).

Precompiled headers vypneš pri vytváraní projektu, najlepšie je vytvoriť empty project a pridať do neho .cpp subor ručne (pokiaľ robiš len tie konzolove hračky :) )

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Program nemusi fungovat rychle, staci ze funguje dostatecne rychle.
DeaLer+2
Hero
27. 6. 2007   #60
-
0
-

To Colpik: chytrej pochopí, blbej bude machrovat a pokusí se mě urazit ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Martin0
Návštěvník
29. 6. 2007   #61
-
0
-

mephi píše:#
# s DEV-C++ vverzia asi 4.9.9.2 som robil 2 hodiny, potom ma tak nas*al debuger že som ho v momente odinštaloval a robil v MSVS (vtedy ešte 6.0 dnes 2005). Naozaj vas nestretla hláška "no newline at end of file" ?


Ale tato hlaska je bezna aj linuxe... a den debuger sa v DEV-C++ celkom sa ale zlato je GCC :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Na svete su dve veci nekonecne a to vesmir a ludska hlupost, sice tym prvym si niesom isty! (Einstein)
sn3d0
Věrný člen
29. 6. 2007   #62
-
0
-

#
#Ale tato hlaska je bezna aj linuxe... a den debuger sa v DEV-C++ celkom sa ale zlato je GCC :-)



Jak premyslam, tak premyslam, ta veta mi nedava zmysel :D

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
shutdown -h now
Peter D.0
Expert
29. 6. 2007   #63
-
0
-

sn3d píše:#
#

#
#Ale tato hlaska je bezna aj linuxe... a den debuger sa v DEV-C++ celkom sa ale zlato je GCC :-)

#
##
#Jak premyslam, tak premyslam, ta veta mi nedava zmysel :D


asi to je takto:
a ten debuger sa v DEV-C++ celkom da, ale zlato je GCC :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Program nemusi fungovat rychle, staci ze funguje dostatecne rychle.
sn3d0
Věrný člen
1. 7. 2007   #64
-
0
-

Pre vsetkych Dev-C++ userov ktorym vadi ze vyvoj na Dev-c++ sa zastavil tak jedno info. Vyvoj sa tak celkom nezastavil. Skuste sa pozriet po wxDev-C++. Je to akysi fork povodneho Dev-C++ obohateneho o wxWidgets atd..

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
shutdown -h now
Martin0
Návštěvník
2. 7. 2007   #65
-
0
-

mephi píše:#
#

sn3d píše:#
#

#
#Ale tato hlaska je bezna aj linuxe... a den debuger sa v DEV-C++ celkom sa ale zlato je GCC :-)

#
##
#Jak premyslam, tak premyslam, ta veta mi nedava zmysel :D

#
#asi to je takto:#
#a ten debuger sa v DEV-C++ celkom da, ale zlato je GCC :-)


Sorry ked rychle myslim aj rychlo pisem ale nikdy to po sebe uz necitam :-D Musim sa to naucit :-(

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Na svete su dve veci nekonecne a to vesmir a ludska hlupost, sice tym prvym si niesom isty! (Einstein)
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 13 hostů

Podobná vlákna

Ktore IDE — založil python_newbie

Nacitanie xml ktore je ako URL — založil vlado0991

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý