Jaký je váš nejoblíbenější fotbalový tým a hráč?
U mě to je fc barcelona a hráč asi Eto
Fórum › Offtopic
Nej Fotbalový tým a Hráč
Najdete zde články zabývající se matematikou základních a středních škol a databázi hlavolamů.
Pro vyzkoušení Vaš
Nemám přímo oblíbený tým ani oblíbeného hráče, ale poslední dobou se mi libí Chelsea a hráč Rosický ...
Tak chelse podle mě ted hraje špatně. Hraje většinou na jednoho utočníka a na něj to nakopává obrana a vynechávaj zálohu. V anglický lize je nejlepší manchester united...
Jo, rosický není špatnej
Najdete zde články zabývající se matematikou základních a středních škol a databázi hlavolamů.
Pro vyzkoušení Vaš
Steel Trans Ličartovce - hráči sú fajnový všetci :)
vyloženě jeden tým ani hráče nemám, ale...
kluby: Manchester united, Lyon, Barcelona(z českých Sparta)
hráči: rosický, drogba, ch. ronaldo, kaka, čech, eto
z českých jedině slavia, ale i tak se na tu naší ligu nedá koukat...
Pro vyzkoušení Vaš
některé zápasy jdou. třeba zrovna slaviaXsparta byl dobrý zápas. a přiští víkend jedu na sparty z libercem, tak se snad taky předvedou
já sem na tom derby byl a fakt ve srovnání s la ligou, nebo premier league ubohý...
Pro vyzkoušení Vaš
tak ale s la ligou ani s premier league to nemůžeš srovnávat...podiv se kolik se ve fotbale točí peněz v anglii, v itálii, či španělskou a porovnej to s českem...u nás je navíc hokej na docela slušné úrovni a to jsme 5*menší než anglie
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Co s tym ? — založil helpdesk
Grafik hledá tým — založil jokoloki
Hledám programátorský tým — založil ponny
Kvalitní český tým? — založil Matěj Andrle
Moderátoři diskuze