Refresh iframu – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Refresh iframu – PHP – Fórum – Programujte.comRefresh iframu – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
5. 5. 2007   #1
-
0
-

Pracujem s kamosom na chate, ma to byt triedna stranka, cele je to v php, zalomene v tabulke ale ten chat je v iframe, konkretne okno v ktorom su vypisane jednotlive prispevky. Potrebujem nejako refreshovat len ten dany iframe, no neviem ako, zatial mozem len celu stranku .php a to mi dost vadi kvoli rychlosti. Ako by sa to dalo prosim??? Ps. Ten refresh sa ma opakovat stale po napr 30 sekundach automaticky...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Reklama
Reklama
Lukáš Churý
~ Šéfredaktor
+8
Hero
5. 5. 2007   #2
-
0
-

To otzi: jednoduše, do iframe přidáš kód:
<meta http-equiv="refresh" content="30;url=ADRESA">

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Guitar Hero Master, Project führer & zdejší čaroděj.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
5. 5. 2007   #3
-
0
-

takto to nefunguje, moj iframe ma svoj name, a ja potrebujem aby som nejako vyvolanim jeho mena obnovil iba ten iframe ale aby sa mi nemusel nacitat cely subor v ktorom su zalomene tabulky

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
da11niel0
Návštěvník
5. 5. 2007   #4
-
0
-

třeba v [podtrzene]chat.php[/podtrzene] mate [podtrzene]vypis.php [/podtrzene] a [podtrzene]psat.php[/podtrzene] a vy chcete obnovovat je ty zprávy ktere někdo napsal že? tak date ten vypis.php a myslim do hlavičky napišete co napsal curo <meta http-equiv="refresh" content="30;url=ADRESA">

jestli je to špatně omlouvam se -jsem začatečník- :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
5. 5. 2007   #5
-
0
-

ja vas chapem, ale je tu maly problem je to v tabulke. Tu je stranka http://otzitesting.xf.cz/chat.php A ja potrebujem refreshnut len ten iframe ak sa chapeme, stale po urcitom casea ten tag co mi tu davate aku adresu tam mam prosim napisat ak napisem adresu iframu tak mi to zobrazi cely vypis odpovedi a stranka je fuc

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
8. 5. 2007   #6
-
0
-

JS to taky zvladne...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
9. 5. 2007   #7
-
0
-

a nevies to nejako jednoducho aj zapisat???

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Vikin
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
10. 5. 2007   #8
-
0
-

Musis tu hlavicku kterou ti tam nekdo psal pridat do souboru, kterej se ti ma obnovovat...
tuhle metainformaci musis vlozit mezi <head>...</head> a ne do tlacitka ktery tam mas...

<meta http-equiv="refresh" content="30;url=Cshow.php">

kde 30 znamena pocet sekund za jak dlouho dojde k refreshi a url je stranka ktera se ma obnovit, popr. na ni po tom case presmerovat

To znamena pridat to do tohoto souboru
http://otzitesting.xf.cz/Cshow.php

A k tomu do toho stejneho souboru dat uplne nahoru (nad vypis textu) neco jako
<span onclick="javascript:document.location.reload();">obnovit</span>

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Vikin
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
15. 5. 2007   #9
-
0
-

Vim ze to jde elengatneji

<a href="#" onclick="javascript:document.location.reload();">reload</a>


a nebo pokud chces fakt tlacitko a ne odkaz tak takhle
<input type="submit" name="nejake_tlacitko" onclick="javascript:document.location.reload();" />

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
22. 5. 2007   #10
-
0
-

To Vikin: jj dik za ochotu :)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
22. 5. 2007   #11
-
0
-

To Vikin: Proc tam pises to "javascript:"? To se pouzive kdyz to chces dat to hrefu, udalosti se berou automaticky jako JS. A v tomhle pripade by jsi mel udelat spise normalni nastylovany odkaz nez submitovaci tlacitko, to je urceno k odesilani dat, ne ke klikani kvuli JS.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 51 hostů

Podobná vlákna

Kod iframu — založil Zelenáč

Delka iframu — založil bbtrash

REFRESH V FF — založil leon

FF - refresh — založil bbtrash

Refresh widgetu — založil Josef Hornych

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý