ahoj, právě jsem dodělal alfa verzi svého projektu na seminář,
http://sneakfast.borec.cz/ftp/gravity.zip
dal jsem ho na net i se zdrojákama - byl bych moc rád kdybyste ho vyzkoušeli a řekli mi svůj názor - co se vám tam zdá úplně na hovno, co byste vylepšili, atd atd..
je to simulátor newtonovské gravitace v 2D prostoru, k němu jsem přidal pár hotových příkladů různých planetárních systémů a testovací verzi s trochu jinačím grafickým výstupem.
dík moc :)
Fórum › Delphi
Simulace gravitace - se zdrojovými kódy
Sice tomu absolutne nerozumim, ale je to pekne. Snad si jen vyhrat trochu s prostredim, jak Simulatoru, tak Planet creatoru(mozna by bylo lepsi pohybovat planetkou kursorem mysi nez pomoci scrollbaru), ale to jsou veci spise kosmeticke. A mozna by nebylo od veci udelat ukaldani do textoveho souboru - tak aby si to clovek mohl upravit i bez pomoci Planet Creatoru.
opravdu pekne... ted uz jenom najmout nejakyho grafika , predelat do delphi x :D a vydat jako simulator :D opravdu pekne
no až budu mít po matuře tak ten program trochu vylepším - vkládání nových planet dám přímo do toho hlavního prográmku, přidám možnost ukládat právě probíhající simulaci a hlavně vylepším grafiku
ale nejspíš ne přes DelphiX ale přes knihovnu SDL - pak by to možná šlo i jednodušejc přeportovat pod Linux :)
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Překážky + Gravitace (2D hra) — založil Yohaku
SIMULACE CINNOSTI — založil VLAD
Simulace autoservisu — založil Jurasz
Simulace pokladny — založil Noneus
Simulace uživatele — založil midnighter@centrum.cz