Jak zarovnnat banner na střed – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Jak zarovnnat banner na střed – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.comJak zarovnnat banner na střed – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com

 

Rambo_man
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
7. 5. 2007   #1
-
0
-

čuzz lidi potřebuju zarovnat banner na střed stránky ale nejde to jde to zarovnat jenom do leva a doprava kde dělam chybu ?Pls poradte moc děkuju


tady je kkod


<html>
<head>
<title>Titulní strana
</title>
</head>
<body>
<br>
<br>
<a href="clan 1.html">
<img align="top" src="images/Clan_01.gif" height="152" width="800"></a>
<br>
<br>
<font size="5"<p align="center>welcome
</font>
</body>
</html>

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Martin Šimko
~ Redaktor
0
Grafoman
7. 5. 2007   #2
-
0
-

Například takto:



<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html>
<head>
<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=windows-1250">
<title>Banner</title>
</head>
<body>
<p align="center">
<a href="clan 1.html">
<img align="top" src="images/Clan_01.gif" height="152" width="800"></a>
</p>

</body>
</html>


jinak toto
<font size="5"<p align="center>welcome

</font>

je zprasený kód, nějaké podivné křížení, tag p uvnitř tagu font, který se už moc nepoužívá...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Programujte.com redaktor
Sleduj mě na @MartinSimko
pižďuch
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
8. 5. 2007   #3
-
0
-

<html>
<head>
<title>Titulní strana
</title>
</head>
<body>
<br>
<br>
<center>
<a href="clan 1.html">
<img align="top" src="images/Clan_01.gif" height="152" width="800"></a></center>
<br>
<br>
<font size="5"<p align="center">welcome
</font>
</body>
</html>

takhle by to mělo jít

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Martin Šimko
~ Redaktor
0
Grafoman
8. 5. 2007   #4
-
0
-

To pižďuch: tag center už se dnes moc nepoužívá ;-)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Programujte.com redaktor
Sleduj mě na @MartinSimko
Richard Kaliarik0
Super člen
8. 5. 2007   #5
-
0
-

trosku ti to opravim:

<html>
<head>
<title>Titulní strana
</title>
</head>
<body>
<br>
<br>
<center>
<a href="clan 1.html">
<img align="top" src="images/Clan_01.gif" height="152" width="800"></a></center>
<br>
<br>
<font size="5"><p align="center">welcome</p>
</font>
</body>
</html>

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Today was a good day... ICE CUBE
8. 5. 2007   #6
-
0
-

Díky moc všem.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 6 hostů

Podobná vlákna

BANNER — založil takinoo

Banner CZC ??? — založil masta_blasta

Dynamicky banner — založil Peter P.

Flash Banner — založil Earl Cash

Obrázek na střed — založil Kashttan

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý