Nefunkční grafické menu v IE – CSS – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Nefunkční grafické menu v IE – CSS – Fórum – Programujte.comNefunkční grafické menu v IE – CSS – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Martin0
Grafoman
8. 5. 2007   #1
-
0
-

Ahoj mám problém se který msi nevím rady. Používám redakční systém phprs a v něm grafické menu. V opeře se zobrazuje normálně. ale v ie jsou pouze textové odkazy. mstarman.ic.cz - na této adrese se můžete podívat.
Myslím že je to chyba v CSS, ale nejsem si jistý. Nejsem v tomhle moc zběhlý, protože nejsem webový kodér. jinak v css pro grafické menu je toto

/*grafické menu*/

A.menu:link, A.menu:visited {
display:block;
font-weight: bolder;
color:#000000;
background:#F8F8F8;
text-decoration: none;
padding:4px;
margin: 2px 0;
border: 1px solid #E6E6E6;
font-size: 11px;
}
A.menu:hover {
display:block;
color:#000000;
background:#E6E6E6;
text-decoration: none;
border: 1px solid #E6E6E6;
padding:4px;
margin: 2px 0;
}

a pro vytvoření odkazu používám toto:
<a href="index.php" class="menu">Hlavní stránka</a>

Nevíte v čemje chyba? Nyní koukám, že se špatně zobrazuje i článek. Děkuji

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Reklama
Reklama
Martin Šimko
~ Redaktor
0
Grafoman
8. 5. 2007   #2
-
0
-

a jak máš nadefinovanou třídu menu? pak by to mělo být takto:



.menu {
nějaký CSS kod;
...;
...;
}

.menu a:link, a:visited {
display:block;
font-weight: bolder;
color:#000000;
background:#F8F8F8;
text-decoration: none;
padding:4px;
margin: 2px 0;
border: 1px solid #E6E6E6;
font-size: 11px;
}

.menu a:hover {
display:block;
color:#000000;
background:#E6E6E6;
text-decoration: none;
border: 1px solid #E6E6E6;
padding:4px;
margin: 2px 0;
}

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Programujte.com redaktor
Sleduj mě na @MartinSimko
Martin0
Grafoman
12. 5. 2007   #3
-
0
-

Tak už jsem to vyřešil. Problém byl že jsem měl diakritiku v komentáři. Nevšiml jsem si toho. :)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 9 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý