Rad by som si skusil svoje vedomosti v programovani na nejakom projekte, ak mate nejaky dobry napad na program alebo by ste boli ochtní robiť na niečom spolu. (teamovo som ešte nerobil a chcel by som si to vyskúšať) tak sa mi ozvite:
ICQ - 337073153
mephi <ryba> zoznam.sk
Fórum › Inzerce
Hľadam projekt - C# C++
Na projekt bych napadu mel hromadu, nic moc ale zatim nesvedu, vlastne skoro vubec nic(zati mse ucim podle c# pro zelenace a moc mi to nejde do hlavy:-)). Ale jestli si chces protrenovat vedomosti, zkus vytvorit slovnik CZ-AJ(SK-AJ) jako nejakej widget, nebo gadget pro visty. kdyztak ti muze nekdo pomoc s psanim vsech slov.mephi píše:#
# Rad by som si skusil svoje vedomosti v programovani na nejakom projekte, ak mate nejaky dobry napad na program alebo by ste boli ochtní robiť na niečom spolu. (teamovo som ešte nerobil a chcel by som si to vyskúšať) tak sa mi ozvite:#
#ICQ - 337073153#
#mephi <ryba> zoznam.sk
navíc i relativně kvalitní slovník je lehká záležitost...
škoda že neumíš python, hodil by se mi někdo na math atelier...
Najdete zde články zabývající se matematikou základních a středních škol a databázi hlavolamů.
Pro vyzkoušení Vaš
no projekt ... ja niečo rozbieham, ale háčik je v tom, že to je webdesign a VB 6.0 alebo 2005
http://jakub.lajmon.name
Blujacker píše:#
# navíc i relativně kvalitní slovník je lehká záležitost... #
#škoda že neumíš python, hodil by se mi někdo na math atelier...
ani poznámkovy blok nemusi byť jednoduchy program pokiaľ ho chceš spraviť poriadne.
mephi píše:#
##Blujacker píše:#
# navíc i relativně kvalitní slovník je lehká záležitost... #
#škoda že neumíš python, hodil by se mi někdo na math atelier...
#ani poznámkovy blok nemusi byť jednoduchy program pokiaľ ho chceš spraviť poriadne.
mi ravte nieco o textovych editoroch .. som robil isty editor, na generovanie obsahu stranky ... a bolo s tym viac roboty ako sa zda
http://jakub.lajmon.name
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Hľadám programátorov na už rozbehnutý projekt — založil Xmanik
Hľadám webdesignéra - grafika pre OPENSOURCE projekt — založil Tocimanko
Hľadám PHP, MySQL programátora pre jednorázový projekt — založil Tocimanko
HLADAM GRAFIKA — založil netman92