Int do int – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Int do int – .NET – Fórum – Programujte.comInt do int – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
mallox0
Návštěvník
10. 5. 2007   #1
-
0
-

ahoj..potrebuji poradit..
v databazi mam int..ctu z ni pomoci SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter(cmd); DataTable dt = new DataTable();da.Fill(dt);
ale potom tu polozku co mam v dt.Rows[0]["Id"] nemohu prevest na int..poradte prosim jak na to..
vim ze existuje SqlDataReader ale ten (nebo ja) neumi vratit pocet ziskanych radku v dotazu..a ja potrebuji vedet, ze se vratil prave jeden..
dik za rady

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
linux v grafice je boj
forum.ubuntu.cz
Reklama
Reklama
DeaLer+2
Hero
10. 5. 2007   #2
-
0
-

I přes ten DataReader by to určitě šlo zařídit, ale teď k věci, jaký máš konkrétně problém s tou konverzí? Nějaká chyba? Zkoušel int.Parse, int.TryParse nebo Convert.ToInt32()?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
mallox0
Návštěvník
11. 5. 2007   #3
-
0
-

hehe..tak se priznam k lamerstvi..me vypadla z hlavy parse() a hledal jsem nejakou vnitrni funkci objektu..
s tim parse() to funguje perfektne..dekuji mnohokrat ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
linux v grafice je boj
forum.ubuntu.cz
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 56 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý