Session_start() – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Session_start() – PHP – Fórum – Programujte.comSession_start() – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
mallox0
Návštěvník
12. 5. 2007   #1
-
0
-

ahoj lidi..vracim se zpet k phpku..a mam mensi problem..



<?php
session_name('GR');
ini_set('session.use_cookies', 0);
session_start();
?>

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at C:\xampp\htdocs\guru\index.php:1) in C:\xampp\htdocs\guru\index.php on line 5
nevite prosim cim to muze byt?! diky

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
linux v grafice je boj
forum.ubuntu.cz
Reklama
Reklama
Pinkava Pavel0
Stálý člen
12. 5. 2007   #2
-
0
-

headers already sent - hlavicky byly odeslány, jestli tomu nebude třeba vadit ini_set, zkus ho dát až za session_start()

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Něco tak nepatrného, jako je mávnutí motýlích křídel, může způsobit uragán, který zasáhne celý svět. - Teorie Chaosu -
Arch Linux / Mac OSX Lion
mallox0
Návštěvník
12. 5. 2007   #3
-
0
-

no prave ze ani to nevadi..dela to ikdyz necham jen session_name a session_start..
:/

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
linux v grafice je boj
forum.ubuntu.cz
Martin Šimko
~ Redaktor
0
Grafoman
12. 5. 2007   #4
-
0
-

To mallox: zkus dat

session_start();

hned na začátek, aby před tím nebyla ani mezera

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Programujte.com redaktor
Sleduj mě na @MartinSimko
mallox0
Návštěvník
12. 5. 2007   #5
-
0
-

Mautinek..stejne nefunguje..

hehe..tak to me po*er..jsem na to prisel..dela to kodovani v notepad++..kdyz to vytvorim ve standardnim notepadu tak vse funguje krasne..;)
boze..jak me ty win zacinaji s**t..:)
no nic..dik za reakce..

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
linux v grafice je boj
forum.ubuntu.cz
Martin Šimko
~ Redaktor
0
Grafoman
12. 5. 2007   #6
-
0
-

To mallox: :-) nj zlatej PSPad :)))

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Programujte.com redaktor
Sleduj mě na @MartinSimko
mallox0
Návštěvník
12. 5. 2007   #7
-
0
-

Mautinek..ten to dela take ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
linux v grafice je boj
forum.ubuntu.cz
q
~ Anonymní uživatel
219 příspěvků
12. 5. 2007   #8
-
0
-

Bud BOM nebo mezera na zacatku.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Martin Šimko
~ Redaktor
0
Grafoman
12. 5. 2007   #9
-
0
-

To mallox: da se tam kodovani nastavit dvema kliky mysi ;-)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Programujte.com redaktor
Sleduj mě na @MartinSimko
mallox0
Návštěvník
12. 5. 2007   #10
-
0
-

Mautinek to ano, ale pri utf to proste dela take..

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
linux v grafice je boj
forum.ubuntu.cz
mallox0
Návštěvník
12. 5. 2007   #11
-
0
-

muj jediny komentar k teto problematice je "at zije Zend studio" :-D

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
linux v grafice je boj
forum.ubuntu.cz
Martin Šimko
~ Redaktor
0
Grafoman
12. 5. 2007   #12
-
0
-

To mallox: nj, ja utf vubec nepouzivam :-P

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Programujte.com redaktor
Sleduj mě na @MartinSimko
Jan Škrášek
~ Redaktor
+1
Boss
13. 5. 2007   #13
-
0
-

Tady je vidět že někdo nepochopil UTF.
UTF soubor je standardně uvozen myslím 2 identifikačními bity - tzv. BOM.
Ve vašem editoru musí být někde možnost to vypnout, případně možnost to uložt v UTF bez BOM.
Já používám UEStudio a tam to mám v dialogu pro uložení.

btw: Zend studio je nechutně pomalý.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
http://jan.skrasek.com@hrachcz – webdeveloper
mallox0
Návštěvník
14. 5. 2007   #14
-
0
-

2Mautinek..tak mi zkuste vytvorit stranky v rustine bez utf ;)
2hrach..ano v editoru to mozna jde..ale apache, ktery tento soubor pak interpretuje, nachazi znaky o kterych nevi a interpretuje je jako chyby..atd atd..
p.s. no tak ten 20ti sekundovy start za ten komfort a debugging snad stoji, ne?!

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
linux v grafice je boj
forum.ubuntu.cz
Martin Šimko
~ Redaktor
0
Grafoman
14. 5. 2007   #15
-
0
-

To mallox: ruština? hehe, tak to potom jo, ale pro jsou také jiná kódování...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Programujte.com redaktor
Sleduj mě na @MartinSimko
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 47 hostů

Podobná vlákna

Problem so session_start() — založil Jakub

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý