Myslíte si že je to Hardware znalec? – Hardware – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Myslíte si že je to Hardware znalec? – Hardware – Fórum – Programujte.comMyslíte si že je to Hardware znalec? – Hardware – Fórum – Programujte.com

master
~ Anonymní uživatel
95 příspěvků
12. 5. 2007   #1
-
0
-

Jeden kamarád mi pořád tvrdí, že je to skvělý hadware znalec. Ale na otázku co to je router sám nezná odpověď. Natož co to je AGP, IDE, rozdíl mezi ATA a SATA atd. Nejvíc mě však dorazila odpověď, že když máme procesor Intel Core Duo tak prý když je jeho frekvence 3 GHz tak dohromady mají obě jádra 6 GHz. Že prý se to násobí počtem jader nebo tak něco :-D. A pak opravdu když neví co říct tak mi na to řekne: "Já to vím, ale tobě to neřeknu". Tomuto člověku je 16 let. Co si prosím o tomhle tom myslíte?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Radoslav Pala0
Super člen
12. 5. 2007   #2
-
0
-

ked ho nepoznam, nemozem povedat o nom nic. ale o tebe teraz mozem povedat ze taketo sprostosti by sa na fore PROGRAMUJTE.COM nemali riesit!!!s tym chod na ine lamerske fora.

Nahlásit jako SPAM
Petr Hartl0
Grafoman
12. 5. 2007   #3
-
0
-

hehe, založ si forum Lamy sobě!. Jak ti řek radypala, tohle tady neřeš - shazujte se někde jinde, na to tady nikdo neni zvědavej.

Nahlásit jako SPAM
Rozčilovat se znamená ničit si zdraví pro blbost jiných!
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.

Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 14 hostů

Podobná vlákna

Ovládanie hardware — založil Jakubo

Hardware keylogger — založil Michalek

Spolupráce s hardware — založil jojocz

Hardware- Beginner — založil fixa

PHP a Hardware — založil VelkyBubak

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý