Ako otocit vetu – Offtopic – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Ako otocit vetu – Offtopic – Fórum – Programujte.comAko otocit vetu – Offtopic – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
MareceQ
~ Anonymní uživatel
7 příspěvků
13. 5. 2007   #1
-
0
-

Vedel by dakdo spodob/mal by program ako otocit vetu, ci ako to spravne nazvat..
Napriklad: Ahoj clovek
vysledok: kevocl johA

pls je to dost dovlezite, zajtra je pisomka a ja mam diabolsky napad :P

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Reklama
Reklama
Richard Kaliarik0
Super člen
13. 5. 2007   #2
-
0
-

povedz najprv, v akom programovacom jazyku to chces... okrem toho toto nie je najlepsia sekcia... ak to chces v pascale, tak to das do sekcie pascal,...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Today was a good day... ICE CUBE
Nosko
~ Anonymní uživatel
136 příspěvků
13. 5. 2007   #3
-
0
-



int i;
String veta="Hello world;
for (i=veta.length; i=0; i--)
writeln(veta[i]); //echo veta[i], document.write(veta[i]).........

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Petr Hartl0
Grafoman
13. 5. 2007   #4
-
0
-

To ps2console:já myslim, že mu to je jedno. pochopil jsem to tak, že on chce rovnou hotovej program.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Rozčilovat se znamená ničit si zdraví pro blbost jiných!
Marecek
~ Anonymní uživatel
46 příspěvků
13. 5. 2007   #5
-
0
-

Mne je to v podstate jedno v com to je, hlavne ze to ide a splni svoje poslanie, a to ziskat mi dobru znamku.:)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
13. 5. 2007   #6
-
0
-

Jaky mas OS?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Nosko
~ Anonymní uživatel
136 příspěvků
13. 5. 2007   #7
-
0
-

Tak tu mas celu triedu na otacanie textu



public class Reverse {
String veta = new String("hello world, how are you?");
int i;

public Reverse(){
for (i=veta.length(); i>0; i--)
System.out.print(veta.charAt(i-1));
System.out.println();

}

public Reverse(String inaveta){
for (i=inaveta.length(); i>0; i--)
System.out.print(inaveta.charAt(i-1));
System.out.println();
}


public static void main(String args[]){
new Reverse();
new Reverse("Zajtra je pondelok");
}

}

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
13. 5. 2007   #8
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Jura
~ Anonymní uživatel
634 příspěvků
13. 5. 2007   #9
-
0
-

Tak já se také přidám:)
C++



#include <string>
#include <iostream>
#include <iterator>

int main(int argc, char* argv[])
{
std::string str;
std::cout << "Zadej vetu: ";
std::getline(std::cin, str);
std::copy(str.rbegin(), str.rend(), std::ostream_iterator<char>(std::cout));
return 0;
}

nebo C


#include <stdio.h>
#include <string.h>

int main()
{
char line[256];
printf("Zadej vetu: "); fgets(line, 256, stdin);
printf(strrev(line));
return 0;
}

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Jakub0
Věrný člen
13. 5. 2007   #10
-
0
-

To MareceQ:A k čemu to vlastně potřebuješ ??

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Chtěl bych neznamená nic, chci znamená hodně.
Jakub0
Věrný člen
13. 5. 2007   #11
-
0
-

To Zelenáč: Když se tam dá něco delšího dá se to do rámečku a pak se to blbě čte.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Chtěl bych neznamená nic, chci znamená hodně.
Pavel Synek0
Super člen
13. 5. 2007   #12
-
0
-

To Zelenáč: Chtělo by to ještě maličko vylepšit. Já na odesílání formulářů používám enter, takže když sem to odeslal tak se nic nestalo. Já bych z toho <input type="button"> udělal radši submit a dal do onsubmit tu tvoji funkci a return false.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
13. 5. 2007   #13
-
0
-

Jasně, šli Ztraceni, takže jsem to spatlal dost narychlo.. Rekl bych, ze to potrebuje na tahak?! Udelal bych to v C++, ale nemam bezne po ruce Woknarskej compilator...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
13. 5. 2007   #14
-
0
-

¨Zvětšeno výstupní pole, změněno na Sumbit ;-)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Pavel Synek0
Super člen
14. 5. 2007   #15
-
0
-

Zelenáč píše:#
# Zvětšeno výstupní pole, změněno na Sumbit ;-)


Tak už je to dokonalý:D jenom nevim co znamená to onfocus="return false;" u tý textarey, protože mě se to normálně označí a de to toho psát (mám FF2)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
14. 5. 2007   #16
-
0
-

Phoenix píše:#
#

Zelenáč píše:#
# Zvětšeno výstupní pole, změněno na Sumbit ;-)

#
#Tak už je to dokonalý:D jenom nevim co znamená to onfocus="return false;" u tý textarey, protože mě se to normálně označí a de to toho psát (mám FF2)


Divný, ale fixnuto ;-)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 19 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý