Zajímalo by mě, na jaké stránky denně chodíte, jaké stránky máte nastavené v RSS čtečce. U mě to jsou např. programujte.com, root.cz, technet.cz, bonusweb.cz, dblog.kx.cz, dreamer.kx.cz a gamepark.cz.
Fórum › Offtopic
Na jaké stránky chodíte?
Nejčastěji chodím na diskuse.jakpsatweb.cz, Programujte.com, linuxsoft.cz, builder.cz,
no tak nejvíc asi chodim na email.cz; programujte.com; seznam.cz; root.cz a odebíram RSS z Programujte.com- Články, Komentáře ke svým článkům; Super: Vtípky a Videa a z Hrej.cz, který už tam mam spíš jen pro ozdobu - kde jsou ty časy co jsem hltal každou novinku o hrách a hned všechny zkoušel (myslim hry) ;-)
gadgest.zive.cz, play.cz, programujte.com, technet.cz, někdy i spoluzaci.cz, linuxsoft.cz, sem tam superhry.cz, fantomass.php5.cz ;), movies.erkya.com, seznam.cz, osel.cz, statistika.vimperk.elsat.cz :D, To jsou asi ty kde jsem dost často jinak je jich celekm dost určitě jsem ale na nějaký zapoměl.
lamer.cz
google (to ho tu nikdo nema jako domovskou stranku?), programujte, linuxsoft, builder, youtube, nehe, seznam (telev. program..)
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Chci replacnout adresu stránky na které se právě nacházím, bez refre… — založil Elhomero
C++ jaké programy? — založil tazatel
Jake ide na c++ ? — založil _cpp_begginer
Wx - jaké způsoby — založil pin2k
Jaké máte distro?? — založil germaniac
Moderátoři diskuze