CSS styl – CSS – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

CSS styl – CSS – Fórum – Programujte.comCSS styl – CSS – Fórum – Programujte.com

 

TomK65
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
16. 5. 2007   #1
-
0
-

Ahojte potreboval bych poradit s css stylama,nadefinoval jsem si style,chtel jsem to jen aby mi to fungovalo,jen pro nabidku(menu)ale ono se mi to tak zobrazuje i v odkazech jak mam na svuj meil a taky na odkazy pod nadpisem instituce a urady a tak jsem to nechtel a nevim jakto spravit,nevite to nekdo,kod prikladam vzi dole



<html>
<head>
<meta name="Author" content="Tomáš Eichler">
<style type="text/css">
a:visited { width: 100%; height: 100%; color: black; text-decoration: none}
a:hover {font-weight: bold ; color: "#0000CC"; text-decoration: none; background-color : "#FFCC00";}
</style>


<title>Odkazy</title>
</head>
<body bg color= "black" link="black">
<center><table border="1" cellpadding="1" cellspacing="1" bordercolor="#FFCC00">
<tr bgcolor="#0000CC"><td height="10" colspan=2></td></tr>
<tr bgcolor="black"><td height="15" colspan=2></td></tr>
<tr bgcolor="#FFCC00"><td height="156" width="800" colspan=2><img src="Images/Erb.bmp" align="left" alt="Erb"><img src="Images/Erb.bmp" align="right" alt="Erb">
<p><center><font color="#0000CC" size="7" face="Default"><b><i>Město Prostějov</i></b></font></center></p><br>
<marquee behavior=alternate scrolldelay=150 width=69%>
<center><font color="#0000CC" size="5" face="Default"><b><i><strong>naše krásné město</font></strong></i></b></center></td></tr>
</marquee>
<tr bgcolor="black"><td height="15" colspan=2></td></tr>
<tr bgcolor="#0000CC"><td height="10" colspan=2></td></tr>
<tr bgcolor="#FFCC00"><td height="250" width="200"><table border="1" cellpadding="5" cellspacing="0" bordercolor="white">
<tr bgcolor="#FFCC66"><td width="200"><center><div align=left><center><a href="index.html">Úvod</a></div></center></td></tr>
<tr bgcolor="#FFCC66"><td width="200"><center><a href="O městě.html">    O městě </a></center></td></tr>
<tr bgcolor="#FFCC66"><td width="200"><center><a href="Fotogalerie.html">    Fotogalerie </a></center></td></tr>
<tr bgcolor="#FFCC66"><td width="200"><center><a href="Dotazník.html">    Dotazník </a></center></td></tr>
<tr bgcolor="#FFCC66"><td width="200"><center><a href="http://www.mestopv.cz/showdoc.do?docid=2212">    Webkamera </a></center></td></tr>
<tr bgcolor="#FFCC66"><td width="200"><center><a href="Odkazy.html">    Odkazy</a></center></td></tr>
<tr bgcolor="#FFCC66"><td width="200"><center><a href="mailto:mestopv@info.cz">    Napište nám </a></center></td></tr>
<tr height="270" bgcolor="#FFCC66"><td width="200"></td></tr></table></td>
<td bgcolor="#FFCC66" height="500" width="600" valign="top" class="plocha"><div style="overflow: auto; width: 595px; height: 480px"><br><center><font color="#0000CC" size="5">Instituce a úřady</center></font>
<ul>
<li><strong>MĚSTSKÝ ÚŘAD</strong><br>nám. T.G. Masaryka 12-14, Prostějov<br>tel.: 582 329 111, fax 582 342 338<br><a href="/">http://www.mestopv.cz</a><br> </li>
<li><strong>DOMOVNÍ SPRÁVA PROSTĚJOV, s.r.o.<br></strong>Křížkovského ul. 7, Prostějov<br>tel.: 582 301 711<br><a href="http://dsp-pv.cz/" target="">http://dsp-pv.cz/</a><br> </li>
<li><strong>LESY MĚSTA PROSTĚJOVA, s.r.o</strong><br>Školní 4, Prostějov<br>tel.: 582 340 719<br> </li>
<li><strong>MĚSTSKÉ DIVADLO V PROSTĚJOVĚ<br></strong>Vojáčkovo nám.1, Prostějov<br>tel.: 582 333 389<br><a href="http://www.divadlo.prostejov.cz/" target="">http://www.divadlo.prostejov.cz/<br></a><br></li>
<li><strong>MĚSTSKÁ KNIHOVNA PROSTĚJOV<br></strong>Skálovo nám. 6, Prostějov<br>tel.: 582 345 012, 582 344 400<br><a href="http://knihovna.prostejov.cz/" target="">http://knihovna.prostejov.cz/<br></a><br></li>
<li><strong>KULTURNÍ KLUB U HRADEB DUHA<br></strong>Školní 4, Prostějov<br>tel.: 582 351 477, 582 340 507<br><a href="http://www.infopv.cz/duha">http://www.infopv.cz/duha<br></a><br><br></li>
<li><strong>NEMOCNICE PROSTĚJOV</strong><br>Mathonova ul., Prostějov, tel.: 582 315 111<br><a href="http://www.nempv.cz/" target='_top'>http://www.nempv.cz</a> <br><br></li>
<li><strong>ČESKÁ OBCHODNÍ INSPEKCE - inspektorát Olomouc</strong><br>Masarykova tř. 50, Olomouc<br>tel.: 585 223 317, 585 207 827<br>fax: 585 225 825, 585 207 829<br>e-mail: <a href="mailto:oc_coi@coi.cz">oc_coi@coi.cz</a><br><a href="http://www.coi.cz/" target="">http:www.coi.cz</a><br> </li>
<li><strong>FINANČNÍ ÚŘAD</strong><br>Křížkovského ul. 1, Prostějov<br>tel.: 582 327 111 <br> </li>
<li><strong>ÚŘAD PRO ZASTUPOVÁNÍ STÁTU VE VĚCECH MAJETKOVÝCH</strong><br>nám. Spojenců 13, Prostějov<br>tel.: 582 316 111<br>fax: 582 346 589<br><a href="http://www.uzsvm.cz/">http://www.uzsvm.cz</a><br> </li>
<li><strong>KATASTRÁLNÍ ÚŘAD pro Olomoucký kraj se sídlem v Olomouci<br></strong>katastrální pracoviště Prostějov<br>Komenského 14, Prostějov<br>tel.: 582 302 511 <br></strong><a href="http://www.cuzk.cz/">http://www.cuzk.cz/</a><br><strong><br></li>
</div>
</td></tr>
<tr bgcolor="black"><td height="15" colspan=2></td></tr>
<tr bgcolor="#0000CC"><td height="10" colspan=2></td></tr></center>
<tr><td height="10" colspan=2>

<div align = "right">
<font size = "2" color="black">
<P>Copyright (c) 2006 Webmáster:<A HREF="mailto:merryboy@seznam.cz"> Tomáš Eichler</P>
</font>
</td></tr>
</div>



</body>
</html>

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Jan Malý
~ Redaktor
0
Grafoman
16. 5. 2007   #2
-
0
-

tak tady je upravenej CSS

<style type="text/css">

.menu:visited { width: 100%; height: 100%; color: black; text-decoration: none}
.menu:hover {font-weight: bold ; color: "#0000CC"; text-decoration: none; background-color : "#FFCC00";}
</style>


a takhle se upraví menu (tím že ke každému odkazu dopíšeš class="menu")
<tr bgcolor="#FFCC66"><td width="200"><center><div align=left><center><a class="menu" href="index.html">Úvod</a></div></center></td></tr>

<tr bgcolor="#FFCC66"><td width="200"><center><a class="menu" href="O městě.html"> O městě </a></center></td></tr>
<tr bgcolor="#FFCC66"><td width="200"><center><a class="menu" href="Fotogalerie.html"> Fotogalerie </a></center></td></tr>
<tr bgcolor="#FFCC66"><td width="200"><center><a class="menu" href="Dotazník.html"> Dotazník </a></center></td></tr>
<tr bgcolor="#FFCC66"><td width="200"><center><a class="menu" href="http://www.mestopv.cz/showdoc.do?docid=2212"> Webkamera </a></center></td></tr>
<tr bgcolor="#FFCC66"><td width="200"><center><a class="menu" href="Odkazy.html"> Odkazy</a></center></td></tr>
<tr bgcolor="#FFCC66"><td width="200"><center><a class="menu" href="mailto:mestopv@info.cz"> Napište nám </a></center></td></tr>

ps: jinak barva hoveru a pozadí v menu není úplně stejná

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Jan Malý | web: www.malyphoto.cz, @malyphoto
TomK65
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
16. 5. 2007   #3
-
0
-

JMM:diky moc,uz tam mam spraveny,jeste jestli se muzu zeptat jak mam udelat abych nemel ten odkaz na svuj meil podtrzenej a aktivni jako bych na neho kliknul,na to potrzeni odkazu se dava u stylu <!-- BEZ PODTRZENÍ --> ale to mi nejak nefunguje nevis jak to mam udelat diky moc

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Jan Malý
~ Redaktor
0
Grafoman
16. 5. 2007   #4
-
0
-

no stačí přidat do stylu

.mail {text-decoration: none}

.mail:hover {text-decoration: underline}

a k tomu odkazu na mail co je v patice dopsat class="mail"
<a class="mail" href="mailto:merryboy@seznam.cz">Tomáš Eichler</a>

ps: jinak to :visited nějak to s tím zlobí
takže to předchozí pak bude vypadat takhle nějak
<style type="text/css">

.menu { width: 100%; height: 100%; color: black; text-decoration: none}
.menu:hover {font-weight: bold ; color: "#0000CC"; text-decoration: none; background-color : "#FFCC00";}
.mail {text-decoration: none}
.mail:hover {text-decoration: underline}
</style>

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Jan Malý | web: www.malyphoto.cz, @malyphoto
TomK65
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
16. 5. 2007   #5
-
0
-

Diky moc,moc si mi pomohl,uz to muzu klidne odevzdat.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Jan Malý
~ Redaktor
0
Grafoman
18. 5. 2007   #6
-
0
-

není zač

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Jan Malý | web: www.malyphoto.cz, @malyphoto
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 6 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý