Zdravim,
pouzivam wampserver s Apache a MySQL a jeden pocitac, kde to bezi a druhy s ktorym sa k nemu pripajam (resp len k MySQL databaze pochopitelne). Vsetko bezalo presne ako ma, len na prvom pocitaci kde wamp s databazou bezi sa preinstaloval windows a odvtedy sa klientska aplikacia (napisana v PHP) k databaze nevie pripojit. Z druheho pocitaca sa do phpmyadminu dostanem bez problemov, ale klientska aplikacia iba vracia chybu
Warning: mysql_pconnect() [function.mysql-pconnect]: Can't connect to MySQL server on '192.168.1.2' (10060)
cize ako keby ten sql server vobec neexistoval.
Uz som pri hladani riesenia parkrat preinstaloval cely wamp, skusal som menit porty v my.ini, aj v zdrojaku tej klientskej aplikacie pri pripajani a vobec nic nepomaha a ja si uz trham vlasy...
Pred preinstalovanim windowsu islo vsetko niekolko mesiacov bez problemov, neviem ci som nieco vynechal, na nieco zabudol, alebo co (zrejme ano).
Uz som skusal aj hladat .httaccess, ale ziaden tam nie je...
Neviem ci nie je problem prave tu:
Warning: mysql_pconnect() [function.mysql-pconnect]: Can't connect to MySQL server on '192.168.1.2' (10060)
Ak sa nemylim, tak to cislo v zatvorke je cislo portu, ale skusal som aj variantu
$link = mysql_pconnect('192.168.1.2:3306', '*', '*');
namiesto
$link = mysql_pconnect('192.168.1.2', '*', '*');
pretoze 3306 je v my.ini, ale jednak sa nepripojilo a aj tak vypisovalo stale tu istu chybovu hlasku aj s 10060.
A skusal som aj 3306 prepisat na 10060 v my.ini a tiez to nefungovalo. Takze mozno to ani cislo portu nebude, alebo robim nieco zle.
Alebo 10060 je len kod chyby?
Prosim poradte...