Refresh stranky – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Refresh stranky – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.comRefresh stranky – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com

 

Michal0
Newbie
16. 5. 2007   #1
-
0
-

Caute potreboval by som poradit s jednym problem,
Mam na hlavnej stranke obrazok, ktory funguje ako odkaz. Po kliknuti nan sa mi otvori nove okno s formularom. Script je asi takto

<script language="Javascript">

function otvorOkno(idZaznamu) {
noveOkno = window.open('prispevok_odpoved.php?&id=' + idZaznamu, "noveOkno", "toolbar=no, location=yes, scrollbars=yes, width=500, height=220")

}

</script>

Formular je robeny pomocou php pricom ked klliknem na zapisat, zapise zaznam do databazy a zavre okno.
Potreboval by som poradit ako refreshnut stranku vzdy po zavreny tohto okna??

dik za rady.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Prog.0
Věrný člen
16. 5. 2007   #2
-
0
-

http://www.programujte.cz/forum.php?akce=prispevek&id=4387

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Prog.
Michal0
Newbie
17. 5. 2007   #3
-
0
-

dik

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 12 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý