Asi problem s apache triadem – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Asi problem s apache triadem – PHP – Fórum – Programujte.comAsi problem s apache triadem – PHP – Fórum – Programujte.com

 

da11niel0
Návštěvník
16. 5. 2007   #1
-
0
-

mam problem s apache triad když si to uložim (soubor v php)do htdocs (a udělal jsem si složku my files přes vytořit složku ve složce) tak se mi např zabrazi jen takto(ukazka):

", $zprava); //nov� ��dky nahrad�

$zprava = substr($zprava, 0, 10000);//zpr�va bude m�t maxim�ln� 10000 znak� pomoc� substr $email_celek=" | $email"; $web_celek=" | $web"; if ($web=="http://"){$web_celek="";} //pokud se nevypln� nic se nevyp�e if ($email==""){$email_celek="";} // -||- if ($zprava!="" and $jmeno!=""){ //provede se pokud nen� pr�zdn� zpr�va a jm�no $celek="

Zpr�vu poslal $jmeno$email_celek $web_celek

$zprava
"; $soubor = fopen ('data-2.inc','a'); //otev�e soubor pro dopl�ov�n� fwrite ($soubor, $celek); //zap�e zpr�vu fclose ($soubor); //zav�e soubor } ?>

ted se nedívejte na kodovani:-) ten kod sem chtěl vyzkoušet jestli mi jde. skript je z webu tvorba-webu.zdarek.com

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
da11niel0
Návštěvník
16. 5. 2007   #2
-
0
-

NECHAPU soubor jsem přejmenoval na index.php a jde to

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
da11niel0
Návštěvník
16. 5. 2007   #3
-
0
-

jo nevite prosimvas o nějakem kurzu co všechny soubory znamenají a jěště se chci zeptat jan nastavit práva souboru??

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Dr.Šílenec
~ Anonymní uživatel
44 příspěvků
16. 5. 2007   #4
-
0
-

To da11niel: index.php jde protoze ma definovan apache ze automaticky kdyz neni danej jinej nazev primo v URL ma hledat index.html ci php atd... Jinak o priponach souboru sem videl dokonce aj stranku ale nevim jak se jmenuje kdybych si vzpomnel tak reknu :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
da11niel0
Návštěvník
21. 5. 2007   #5
-
0
-

problem zase :-(
odinstaloval jsem si ten triad a nainstaloval jsem si "obyčejny" podle jednoho článku na programujte.com. chtěl jsem vyzkoušet jestli mi to jde zobrazilo se mi to:[img http://img337.imageshack.us/img337/608/phpchybanejdenezobrazujbf0.gif" />
a kod je takovy:

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">

<html>
<head>
<title>Diskuse</title>
</head>
<body>
<?
$zprava = $_POST['zprava'];

if ($zprava!=""){ //provede se pokud není prázdná zpráva
$celek="<p>$zprava</p>";
$soubor = fopen ('data.inc','a');//otevře soubor pro doplňování
fwrite ($soubor, $celek);//zapíše zprávu
fclose ($soubor); //zavře soubor
}
?>
<h1>Diskuse</h1>
<?include "data.inc"; ?>
<h2>Přidání zprávy</h2>
<form action="diskuse.php" method="post">
Zpráva: <input type="text" name="zprava"> <input type="submit"

value="odeslat">
</form>
</body>
</html>


ja jsem s php "oficialně:-)" nezačal takže mi pomocte ale dal jsem to podle navodu tento skript :
<?php

phpinfo();
?>
a šlo to --pomoc prosím

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Richard Kaliarik0
Super člen
21. 5. 2007   #6
-
0
-

pretoze si dal <?php a teraz si dal iba <?

PS: mam pocit, ze v jednom vlakne som ti uz pisal (a presne tebe) aby si to pisal takto

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Today was a good day... ICE CUBE
da11niel0
Návštěvník
22. 5. 2007   #7
-
0
-

už to funguje to neni muj skript ale okopirovano z članku.
ještě chci se zeptat jak nastavit práva na localhost třeba 777(na webu se to děla přes ftp)
a děkuji ps2console!!

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Pavel Synek0
Super člen
22. 5. 2007   #8
-
0
-

Řekl bych že na locale to potřebovat nebudeš, mě zápis i všechno okolo chodí normálně (podle mě to ani na localhostu změnit nejde).

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 18 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý