Zmena panelov – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Zmena panelov – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.comZmena panelov – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com

 

16. 5. 2007   #1
-
0
-

mám nasledujúci kód, ktorý používam na zmenu panelov v menu:

<html>

<head></head>
<body>
<script>
preloadm2 = new Image();
preloadm2.src = "../../file/web/buttons/m2-over.jpg";

preloadrtw = new Image();
preloadrtw.src = "../../file/web/buttons/rtw-over.jpg";

preloadmtw = new Image();
preloadmtw.src = "../../file/web/buttons/mtw-over.jpg";

preloadstw = new Image();
preloadstw.src = "../../file/web/buttons/stw-over.jpg";

preloadforum = new Image();
preloadforum.src = "../../file/web/buttons/forum-over.jpg";

m2 = "../../file/web/buttons/m2.jpg";
rtw = "../../file/web/buttons/rtw.jpg";
mtw = "../../file/web/buttons/mtw.jpg";
stw = "../../file/web/buttons/stw.jpg";
forum = "../../file/web/buttons/forum.jpg";

</script>

<div><img src="../../file/web/buttons/m2.jpg" onmouseover="this.src=preloadm2.src" onmouseout="this.src=m2" onclick="document.getElementById('m2').style.display='block';document.getElementById('rtw').style.display='none';document.getElementById('rtr').style.display='none';document.getElementById('mtw').style.display='none';document.getElementById('stw').style.display='none';" style="cursor:hand; border-top-width:2px; border-left-width:2px; border-right-width:2px; border-bottom-width:0px; border-color:#000000; border-style:solid"></div>
<div><img src="../../file/web/buttons/rtw.jpg" onmouseover="this.src=preloadrtw.src" onmouseout="this.src=rtw" onclick="document.getElementById('m2').style.display='none';document.getElementById('rtw').style.display='block';document.getElementById('rtr').style.display='block';document.getElementById('mtw').style.display='none';document.getElementById('stw').style.display='none';" style="cursor:hand; border-top-width:2px; border-left-width:2px; border-right-width:2px; border-bottom-width:0px; border-color:#000000; border-style:solid"></div>
<div><img src="../../file/web/buttons/mtw.jpg" onmouseover="this.src=preloadmtw.src" onmouseout="this.src=mtw" onclick="document.getElementById('m2').style.display='none';document.getElementById('rtw').style.display='none';document.getElementById('rtr').style.display='none';document.getElementById('mtw').style.display='block';document.getElementById('stw').style.display='none';" style="cursor:hand; border-top-width:2px; border-left-width:2px; border-right-width:2px; border-bottom-width:0px; border-color:#000000; border-style:solid"></div>
<div><img src="../../file/web/buttons/stw.jpg" onmouseover="this.src=preloadstw.src" onmouseout="this.src=stw" onclick="document.getElementById('m2').style.display='none';document.getElementById('rtw').style.display='none';document.getElementById('rtr').style.display='none';document.getElementById('mtw').style.display='none';document.getElementById('stw').style.display='block';" style="cursor:hand; border-top-width:2px; border-left-width:2px; border-right-width:2px; border-bottom-width:0px; border-color:#000000; border-style:solid"></div>
<div><a href="http://totalwar.herniweb.cz/forum" target="_blank"><img src="../../file/web/buttons/forum.jpg" onmouseover="this.src=preloadforum.src" onmouseout="this.src=forum" style="cursor:hand; border-top-width:2px; border-left-width:2px; border-right-width:2px; border-bottom-width:2px; border-color:#000000; border-style:solid"></a></div>
</body>
</html>


ten includujem do theme.php (pouzivam redakcny system), k headeru. problemom vsak je, ze ked si niekto zmeni panel a klikne na nejaky odkaz, tak sa mu nacita ten prednastaveny panel, cize si ho potom musi znova zmenit. neviem, ci som to vysvetlil dobre a zrozumitelne, mozete si to [url=http://totalwar.herniweb.cz]prezriet tu[/url].

nie je nejaky sposob, ako to "osetrit"? aby si prehliadac zapamatal, ktory panel mal otvoreny.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
http://totalwar.herniweb.cz http://herniweb.cz
Marek Štafl0
Stálý člen
28. 5. 2007   #2
-
0
-

Cookie nebo session. Spíš cookie v JavaScriptu.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 2 hosté

Podobná vlákna

Změna IP — založil don_Dominique

Zmena pisma — založil DarkEye

Zmena ID HDD — založil ada.acs

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý