Pomoc – Visual Basic – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Pomoc – Visual Basic – Fórum – Programujte.comPomoc – Visual Basic – Fórum – Programujte.com

 

ja
~ Anonymní uživatel
59 příspěvků
17. 5. 2007   #1
-
0
-

zdravim, uz asi pol hodinu sa tu trapim na jednou pre vas asi lahkou otazkou.
ako mam dosiahnut, ze po podmienke if bude nasledovat viac odoziev, ako jedna ...


thx

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Jan Malý
~ Redaktor
0
Grafoman
17. 5. 2007   #2
-
0
-

no možná myslíš tohle

If podmínka Then
......
ElseIf podmínka1 Then
......
ElseIf podmínka2 Then
......
Else
......
End If

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Jan Malý | web: www.malyphoto.cz, @malyphoto
Ján Ivančík0
Stálý člen
18. 5. 2007   #3
-
0
-

To JMM:no, ide práve o to, že v každom kurze, alebo na miestach, kde som to hľadal je táto poučka

Ja by som ale chcel vedieť, ako mám dosiahnuť, že po napr.

if a=7 then - a tu by sa ziadalo nieco ako begin

c:=c+2
b:=b+3

end

ibaze ja viem dosiahnut iba to, aby program spravil len prvy prikaz a ten druhy je mimo if-u

:(

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
,,Múdrosť je poznanie večných právd použiteľných v živote." ciceRo
Dušan Matoušek0
Návštěvník
18. 5. 2007   #4
-
0
-

??????????????
vždyť ti to už JMM popsal
aneb end if ukončuje celý blok v podmínce
další variantou je
select case a
case 1
......
case 2
......
case 3
......
otherwise
......
end case

při použití více možností pro jednu proměnnou
je case lepší protože rychlejší

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
1 nebo 0 toť otázka
Jan Malý
~ Redaktor
0
Grafoman
18. 5. 2007   #5
-
0
-

ale když koukám na to cos psal ted begin... c:=c+2.... tak se mi zdá že sis asi spletl forum... takhle se tuším píše v pascalu (delphi)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Jan Malý | web: www.malyphoto.cz, @malyphoto
Ján Ivančík0
Stálý člen
18. 5. 2007   #6
-
0
-

To JMM:nj, vyskusam, dufam, ze to pojde :)

ozaj este dve otazky
1. ako sa da vlozit do suboru hudba?
2. ako sa dostanem z form1 do form2

danke schon :D

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
,,Múdrosť je poznanie večných právd použiteľných v živote." ciceRo
Jan Malý
~ Redaktor
0
Grafoman
18. 5. 2007   #7
-
0
-

1) ted přesně nevim... zkus se podívat na pscode.com
2) jak dostat... myslíš jako zobrazit form2 z form1 třeba pomocí tlačítka?
pokud jo tak

   Private Sub Command1_Click()

form2.show '[1(vbmodal)]
End Sub

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Jan Malý | web: www.malyphoto.cz, @malyphoto
Ján Ivančík0
Stálý člen
18. 5. 2007   #8
-
0
-

To JMM:diky moc, velmi si mi pomohol, skusim sa pozriet aj na ten bod 1

este raz thx

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
,,Múdrosť je poznanie večných právd použiteľných v živote." ciceRo
Ján Ivančík0
Stálý člen
18. 5. 2007   #9
-
0
-

no, skusam to s tym ifom, ale stale to akosi nejde dam konkretny priklad


If a > 1000 Then: off = MsgBox("1 000" _
, vbOKOnly, "salalala")

a = a - 1000000
Label2 = a
Image1.Visible = True
Cesty.Enabled = False
End If

asi som uplne sprosty, ale nejde mi to ...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
,,Múdrosť je poznanie večných právd použiteľných v živote." ciceRo
Dušan Matoušek0
Návštěvník
21. 5. 2007   #10
-
0
-

ježíš, co tam dělá ta dvojtečka?????
kristova noho to si sprostý protože za tím then nesmí nic pokračovat, pakliže to má uvozovat blok příkazů

If a > 1000 Then
off = MsgBox("1 000" _
, vbOKOnly, "salalala")
a = a - 1000000
Label2 = a
Image1.Visible = True
Cesty.Enabled = False
End If

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
1 nebo 0 toť otázka
Ján Ivančík0
Stálý člen
21. 5. 2007   #11
-
0
-

To maty: omn, som sa asi pomylil nie, tu dvojbodku v programe nemam ...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
,,Múdrosť je poznanie večných právd použiteľných v živote." ciceRo
Ján Ivančík0
Stálý člen
21. 5. 2007   #12
-
0
-

To maty: no v kazdom pripade dik za trpezlivost, uz to ide, mimochodom nevies, ako sa pridava hudba?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
,,Múdrosť je poznanie večných právd použiteľných v živote." ciceRo
Dušan Matoušek0
Návštěvník
22. 5. 2007   #13
-
0
-

hudba jako kam????

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
1 nebo 0 toť otázka
Ján Ivančík0
Stálý člen
22. 5. 2007   #14
-
0
-

do pozadia

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
,,Múdrosť je poznanie večných právd použiteľných v živote." ciceRo
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 2 hosté

Podobná vlákna

Pomoc — založil Aikon

Pomoc — založil Michael

Pomoc — založil LordMorpheus

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý