Problem s pozicovanim – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Problem s pozicovanim – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.comProblem s pozicovanim – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
někdo
~ Anonymní uživatel
10 příspěvků
19. 5. 2007   #1
-
0
-

mam takovej mensi problem... chci tam dat hudbu tak aby tam k tomu bylo ovladani a tudiz to slo vypnout...na strance ale nemam klasicke postranni menu ale mam ho v liste mezi headerem a obsahem stranky a proto v zajmu toho aby to nevypadalo blbe sem se rozhod to umistit dolu doprostred..... kod vypada takhle :

<p align="center">
<embed src="Revolutions.wav" autostart="true" width="150" height="16">
</p>

naspal sem to do odstavce se zarovnanim na stred abych docilil sveho cile a kdyz dam v PSPadu nahled stranky tak se mi to zobrazi tak jak sem chtel... ale na te strance se to zobrazi zarovnane k levemu okraji :-( ...dela to jenom FF...IE to zobrazue tak jaksem chtel... predpokladam ze to asi bude tim ze embed je tag urcenej pro IE znam jeste bgsound a object ale oba sou prej taky pro IE..nevite nekdo nakej univerzalni??...sem lama tak prosim poradte

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Reklama
Reklama
někdo
~ Anonymní uživatel
10 příspěvků
19. 5. 2007   #2
-
0
-

btw omlouvam se ze tam neni interpunkce ale to je vec kterou proste nemam rad :D

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Martin0
Newbie
19. 5. 2007   #3
-
0
-

To někdo:musíš tomu nastavit v css:

p{margin-left: auto; margin-right: auto;}

ale bejt tebou bych to nedával do odstavce, odpuruje si to se sémantikou..

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
někdo
~ Anonymní uživatel
10 příspěvků
19. 5. 2007   #4
-
0
-

To morpheus:
no jo to ja vim o semantice uz sem neco cet :D ...ale ja sem zacinajici lama takze s timhle ja si hlavu nedelam..nejdriv potrebuju umet aby ta stranka vypadala prstne tak jak ja chci...a jaky je teda jiny reseni kdyz ne odstavec?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
olgo0
Věrný člen
19. 5. 2007   #5
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
"Boze, dopraj mi, prosim ta, petdesiat rokov prace a zabavy, a potom nahlu smrt v spanku." J. Grisham
někdo
~ Anonymní uživatel
10 příspěvků
20. 5. 2007   #6
-
0
-

a mam jeste jeden dotaz..kdyz bych ten ovladaci prvek k ty hudbe umistil do ramce, aby kdyz prejdu na jinej dokument ty stranky (doufam ze to rikam spravne) tak aby ta hudba nezacinala odznova.... ale pak bych treba na nakym dalsim dokumentu chtel aby ten ramec byl umistenej nekde jínde nez byl predtim...je to mozny??

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
olgo0
Věrný člen
21. 5. 2007   #7
-
0
-

To někdo: zmenit poziciu toho ramca je mozne (aj ked by som to s praktickych dovodov nedoporucoval) ale dovolim si tvrdit ze staleho prehravania pri prechadzani strankymi tym (ramom) nedosiahnes.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
"Boze, dopraj mi, prosim ta, petdesiat rokov prace a zabavy, a potom nahlu smrt v spanku." J. Grisham
někdo
~ Anonymní uživatel
10 příspěvků
21. 5. 2007   #8
-
0
-

To olgo: ja tomu teda moc nerozumim ale myslel sem si ze ram je jakoby novy okno, ktery je nezavisly na tom hlavnim a tudiz by to melo prehravat dal kdyz prejdu na jinou cast stranky ne?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
olgo0
Věrný člen
26. 5. 2007   #9
-
0
-

To někdo: podla toho co je na hlavnej stranke. ked je na nej obsah a hudba v rame tak pri reloade stranky dojde (imho) aj k reloadu ramu. jedine ze by bol v hlavnej stranke ten embed a v rame obsah.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
"Boze, dopraj mi, prosim ta, petdesiat rokov prace a zabavy, a potom nahlu smrt v spanku." J. Grisham
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 12 hostů

Podobná vlákna

Problem s pozicovanim img — založil Nark

Pomoc s pozicovaním — založil mimi

Problém s IE — založil kECUB

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý