Co nejčastějc jíte u PC ? :-) Mě tak napadlo protože zrovna teďka si dávám popcorn.
Fórum › Offtopic
PC + jídlo
Hned jak sem viděl ten topic, hned sem věděl kdo ho založil;)
Já ted jím chipsy, ale jenom proto že matka má narozeniny, tak je oslava;)
Najdete zde články zabývající se matematikou základních a středních škol a databázi hlavolamů.
Pro vyzkoušení Vaš
To Blujacker: No jo :-) Když já se občas né nudim ale třeba teďko čekám než pro mě zajde jeden kámoš a půjdeme ven tak sem založil tenhle topic abych se tady tolik nenudil. Nebaví mě kecat jenom o PC už takhle u něj trávim dost času.
nehraj, programuj;)
Najdete zde články zabývající se matematikou základních a středních škol a databázi hlavolamů.
Pro vyzkoušení Vaš
To Blujacker: Nehraju neprogramuju projedu stránky občas si s někým píšu a pak jdu ven. Nejsem z těch pro koho znamená PC život. Je to jenom ulechčení života jenom malá část života pro někoho to je 3/4 života.
pro mě to taky rozhodně není život, zejtra du s kímošema na tenis, fotbal a pak do podolí, to se k počítači skoro nedostanu;)
Pro vyzkoušení Vaš
No já za včerejšek ušel tak 35 km přišel jsem domů o půlnoci dneska to bylo 45 km na kolečkáčích a to ještě půjdu ven. Učil jsem se programovat ale za první mě to nebavilo a pak sem si říkal jaká by to byla "stráta času" aspoň pro mě vím že pro někoho je to prostě super ale pro PC jsem se nenarodil.
ztráta;)
a už dneska nebudu psát, snažím se dokoukat jeden film a místo toho sem furt něco píšu;)
Pro vyzkoušení Vaš
............Dále nesmíte nadávat urážet. Jinak se můžete bavit téměř o čemkoliv. Kdo pravidla bude porušovat, vyhraje trestný bod - He ... kdo si se mnou dá závod ? :D :D
To Blujacker: Taky se snažim dožrat ten popcorn a pořád sem něco píšu.Udělej mi radost a napiš sem naposledy na jakej film se koukáš ?
Bláznivá střela II, vím, kravina, ale potřebuju se trochu zasmát:D
Pro vyzkoušení Vaš
Jacob: hmm nebaví tě programovat a chodíš na stránky a forum o programávání... zajímavý :-D u pc většinou snídám... jinak asi snad nic, občas snim zmrzku, tatranku doleju se mlíkem, limonádou.. občas si střihnu lahváče... draze jen chutná :-D (tušíte značku :-)))
já jím u PC většinou jen sušenky :-)
no ja som teraz dojedol smotanovu tortu s jahodami :P
Heh uz neni nic ine na praci rozoberat ako "co sa je(jest) pri kompe", "co sa pije pri kompe"...a potom budu dalsie otazky ako "co robite pri loadingu", alebo "hreju vam v zime radiatory? lebo ja mam 500W zdroj a pretaktnuty procak tak si byt vykurujem sam"
Já u PC většinou pracuju, takže nic.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Funkce na nejčastěji se opakující odebrané jídlo — založil Deivson
Tlaciaren Xerox Phaser 3435 PCL6 — založil pietro62
Mono - Beep (pcspeaker?) — založil Matěj Andrle
Programování PCI-DIO 96 od NI — založil remmidemmi