Prehliadac obrazkov – Visual Basic – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Prehliadac obrazkov – Visual Basic – Fórum – Programujte.comPrehliadac obrazkov – Visual Basic – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
martin.0070
Newbie
21. 5. 2007   #1
-
0
-

zdravim
potreboval by som toto: ked kliknem na tlacidlo tak aby mi do imageboxu nacitalo obrazok ktory je v tej zlozke v ktorej je aj otvoreny obrazok. Napr, ked pozeram obrazky cez irfanview a pouzivam tie sipky nalavo a napravo
dakujem

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Reklama
Reklama
Dušan Matoušek0
Návštěvník
22. 5. 2007   #2
-
0
-

??
upřesni dotaz,tohle je nějaké zmatené

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
1 nebo 0 toť otázka
martin.0070
Newbie
22. 5. 2007   #3
-
0
-

tak, napr. cez common dialog si otvorim obrazok, ten sa nacita do imageboxu. Ten obrazok sa nachadza v zlozke kde su aj ostatne obrazky, a ja nechcem stale otvarat commondialog a nacitat obrazok, ale potrebujem aby po kliknuti na nejaky commandbutton sa nacital dalsi obrazok z tej zlozky. Dufam ze som sa dobre vyjadril

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Dušan Matoušek0
Návštěvník
22. 5. 2007   #4
-
0
-

no tak si obsah adresáře ulož do pole typu string a ber to z něj
to dneska už jako bez komponent programovat nejde či co???

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
1 nebo 0 toť otázka
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 12 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý