Jak? Stáhněte si program Hamachi(http://www.hamachi.cc)
Fórum › Offtopic
Veřejná ip zadarmo
Tím nezískáš veřejnou IP, ale neveřejnou v lokální síti pro omezený okruch uživatelů, což je dost velkej rozdíl ... např. HTTP server dostupnej pro každýho nespustíš.
pakingu zase novej nick?? ty je střídáš jako ponožky...:D
vypni nebo zapni caps :D ... ty máš pořád problémy s účtama.
EDIT: když už jsme u toho Hamachi, kdo ho znáte, kdo a k čemu ho používáte?
Znám ... je to dobrá věc, vytvoří fiktivní lokální síť mezi uživateli kdekoliv v internetu, přdělí fiktivní IP adresy. Je to dobrý např. pro sídlení souborů, tiskáren nebo hraní multiplayerových her, který pro hraní na netu vyžadujou aktivaci a můžeš v nich hrát v lokální síti (třeba CStrike). K síti se musíš přihlásit (jméno a heslo).
To DeaLer:díky za přednášku, vim co a kčemu je Hamachi ;-ú jen mě zajímá jestli víte co to je a k čemu to používáte - ke hrám, ke sdílení souborů atp.
To Tokan: aha, to mi nějak uniklo ... nepoužívám
No já když sem eště hrál CSko tak sme takle pařili s kámošema, ale vlastně sem doteď ani nevěděl že se dá hamachi použít na nějaký sdílení, asi se na to někdy kouknu...
no já přes něj hraju s kámošem Fifu07, NHL07 a tak podobně... css mi přes něj hrát nějak nejde
To JMM: jo, CS:S nonsteam nejde hrát lokálně ...
To tommz9: counter-strike:source nonsteam po lankách nejde, protože je určenej pro hraní po netu ... dá se to rozběhat, ale je to komplikovanější
Nejjednoduší je mít legalní steam verzi ;). Jako třeba já.
To Garret Raziel: s tím naprosto souhlasím a hned jak budu mít dostatečně výkonný PC, tak koupím steam ... nonsteam má u nás trvalý ban (je to hnus, samej cheater)
To mephi: nezkusíš, nepochopíš ... nemusím u toho sedět furt, ale prakticky je to jediná hra, kterou si opravdu rád zahraju (klidně i bez headshotů)
jo to víš že jo.. ještě za to budu platit.. ani náhodou... a jak se to dá rozběhat dealere?
To JMM: to vůbec netuším, nikdy jsem to nepotřeboval
BTW: blaík s CS:Source koupíš za pár stovek a je tam k tomu ještě HL2 a Day Of Defeat:Source ... myslím, že to za to stojí
-Steam, dost v pohode vec, som si kupil za 550,- SKK z netu originalku, mam v tom 1.6, condition zero/delted scenes, DoD, CS:S , DoD:source (daco ako MoHAA,COD), ziadny citer a mozes hrat tak okolo 5000? serveroch.
-Hamachi, dost husta vec, kamosi s tym hrali ragnarok online , jeden spravil server cez emulator a ostatny sa na nho napojili cez hamachi...
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Veřejná IP — založil paking
Veřejná IP — založil Zuben
Veřejná IP na routeru — založil Kristina
Veřejná IP adresa zdarma — založil Josef
Veřejná zakázka na svobodný software (phpbb) — založil Michal Wagner