Std::cout problém – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Std::cout problém – C / C++ – Fórum – Programujte.comStd::cout problém – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
22. 5. 2007   #1
-
0
-

Nesetkáváte se někdy, při pokusu o výstup textu, s podobnou hláškou a netušíte, co ji způsobuje?



error: stray '\194' in program
error: stray '\160' in program

Zatím se mi nepodařilo vysledovat žádnou souvislost.. Odstraní se to vždy časem nějak "samo" :-)
BTW mam g++ (netusim jakou verzi)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Reklama
Reklama
sn3d0
Věrný člen
22. 5. 2007   #2
-
0
-

zrejme sa pokusas zapisat na stdout nejake skryte ASCII znaky. Nesnazis sa nejaky binarny buffer pretypovat na pole char a tak ho dat na stdout?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
shutdown -h now
23. 5. 2007   #3
-
0
-

Ne, stava se to, kdyz chci vytisknout nejaky konstantni retezec zapsany mezi uvozovkama :-) Tedy:

cout << "Nazdarek";

Vetsinou pomuze neco jako smazat a napsat znova..

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
sn3d0
Věrný člen
23. 5. 2007   #4
-
0
-

ak ti to opat uroby, pozri si ten zdrojak cez nejaky hexa editor ci sa ti tam nedostava nejaky hidden ascii znak.. aky editor pouzivas?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
shutdown -h now
23. 5. 2007   #5
-
0
-

Anjuta.. Je pravda, ze s Dev-C++ se mi to, pokud si dobre pamatuju, nestavalo

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
sn3d0
Věrný člen
24. 5. 2007   #6
-
0
-

Tak ako som vravel, ak sa ti to stane najblizsie.. tak si ten subor otvor cez vimko.. vimko ma tendenciu ukazat aj hidden ascii

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
shutdown -h now
Huge
~ Anonymní uživatel
57 příspěvků
30. 5. 2007   #7
-
0
-

To se obvykle stává, když napíšeš nějaké písmenko s háčkem či čárkou. Nenapsal jsi třeba náhodou

"Nazdárek"
?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zelenáč
~ Anonymní uživatel
1132 příspěvků
1. 6. 2007   #8
-
0
-

V tomhle případě jsem psal

std::cout << "    TEXTURE: ";
;-)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Jura
~ Anonymní uživatel
634 příspěvků
2. 6. 2007   #9
-
0
-

To Huge:
???

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Huge0
Návštěvník
6. 6. 2007   #10
-
0
-

Jo, sorry:j, tak jak jsem to napsal to samozřejmě jede...to by musel napsat

std::cout<<Nazdárek // Vadně napsaná proměnná.

Omlouvám se za chybu i za to, že se asi nesluší sem psát, abyste se podívali na http://www.programujte.com/forum.php?akce=prispevek&id=4839&sekce=winapi::problem-s-parametry-funkce--prijimajici-zpravy

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Jura
~ Anonymní uživatel
634 příspěvků
6. 6. 2007   #11
-
0
-

To Huge:
Omlouvat se není potřeba, každý se splete. Já jen upozornil, ať se zbytečne nemystifikuje tazatel...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Miroslav Kajan0
Věrný člen
6. 6. 2007   #12
-
0
-

To Huge:

std::cout<<Nazdárek // Vadně napsaná proměnná.

???

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zápisky z dění na FB (momentálně ve vývoji): http://fbpd.ic.cz/
7. 6. 2007   #13
-
0
-

To midin: ??? :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Miroslav Kajan0
Věrný člen
7. 6. 2007   #14
-
0
-

To Zelenáč: Jen se mi nezdá, že řetězec "Nazdárek" je proměnná. :D

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zápisky z dění na FB (momentálně ve vývoji): http://fbpd.ic.cz/
8. 6. 2007   #15
-
0
-

Tak ted jsem se uplne ztratil :-D
Huge napsal, ze se to stava, kdyz do jmena promenne vpasujes diakritiku - ja to diky uvozovkam pochopil tak, ze se to stava, kdyz se pokusis vytisknou retezec s diakritikou - Jura to opravnene nechapal - Huge to nazorne vysvetlil - midin si mysli, ze "nazdarek" je retezec (pouze chybi uvozovky) a divi se, proc je v komentari napsana promenna..
Je to tak spravne??? =)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Miroslav Kajan0
Věrný člen
8. 6. 2007   #16
-
0
-

To Zelenáč: Naprosto. Je tu snad někdo kdo si nemyslí, že "Nazdárek" je řetězec? :D

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zápisky z dění na FB (momentálně ve vývoji): http://fbpd.ic.cz/
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 100 hostů

Podobná vlákna

Problém s cout — založil Erik

Problém s std::cont — založil Coal_Asasin

Namespace std; / using std::***; — založil Nadšenec

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý