Jak vytvořit databazi – MySQL – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Jak vytvořit databazi – MySQL – Fórum – Programujte.comJak vytvořit databazi – MySQL – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
da11niel0
Návštěvník
23. 5. 2007   #1
-
0
-

ja jsem jěště mysql neučil tak mi prosim pomocte jak udělat databazi tady to je

CREATE TABLE `kniha_navstev` (

`id` int(4) NOT NULL auto_increment,
`datum` varchar(20) NOT NULL default '',
`IP` varchar(15) NOT NULL default '',
`DM` varchar(50) NOT NULL default '',
`jmeno` varchar(50) NOT NULL default '',
`email` varchar(50) NOT NULL default '',
`text` longtext NOT NULL,
`datum_rss` varchar(40) NOT NULL default '',

PRIMARY KEY (`id`)
);
jak to udělat na ic.cz?kterej odkaz je k vytvoření databaze nebo pomocte mi jak...
dobry článek na vytvořeni knihy.http://programujte.com/view.php?cisloclanku=2005092401-Kniha-navstev-s-databazi-a-podporou-RSS---1.-dil

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Reklama
Reklama
dalaman0
Věrný člen
23. 5. 2007   #2
-
0
-

Najskor ti poradim pozriet si nieco o databazach a MySql jazyku... Budes to v buducnosti pri programovanim web aplikacii (ako teraz guestbook) dozaista potrebovat. Aj tu na programujte.com je nejaky serial...


Ale ak ta naozaj len zaujima ako spravit tuto tabulku a viac sa nebudes starat tak spusti raz tento skript:

<?php


$conn=mySQL_connect('localhost','tvoje_meno',tvoje_heslo'') or die ('Nepodarilo sa pripojit k databaze');
$database= mySQL_select_db('meno_databazy',$conn) or die ('nepodarilo sa vybrat databazu');

$res=mysql_qyery("tu daj text co si pisal hore .. CREATE TABLE.... ");

if ($res) echo "Tabulka je vytvorena";

?>



prihlasovacie udaje a nazov databazy si dostal od freehostingu...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Lepšie je mať psa na saláme ako salámu pod psom !!!
Martin Šimko
~ Redaktor
0
Grafoman
23. 5. 2007   #3
-
0
-

To da11niel: další možnost je to udělat pomocí PHPMyAdmin, který na IC.cz je k dispozici, jen se přihlášíš a je tam přímo okno pro SQL dotaz, tam zadáš to jak jsi psal výše a klikneš na proveď...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Programujte.com redaktor
Sleduj mě na @MartinSimko
tommy
~ Anonymní uživatel
7 příspěvků
27. 6. 2007   #4
-
0
-

cau vsetci,
za skolsky projekt mam urobit databazu so searchom, pouzivam na to filemaker, ale ani ja ani moj ucitel nevieme jak sa search vo filemakeri roby. pomoze mi niekto?
potrebujem urobit niekolko tagov ale neviem jak na to. staci aj link na nejaky online tutor. ja som nenasiel...

diki moc

[P.S. som si vedomi ze som urobil asi 10 000 000 gram. chyb]

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 10 hostů

Podobná vlákna

Jak vytvorit .dll — založil jelleeeen

Jak vytvořit v PHP? — založil Daniel Herrmann

Jak vytvořit prstenec? — založil Vladimír

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý