Obmedzeny pocet smajlikov – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Obmedzeny pocet smajlikov – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.comObmedzeny pocet smajlikov – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
dalaman0
Věrný člen
23. 5. 2007   #1
-
0
-

Caute,
pokusam sa pridat do guestbooku ochranu proti pridavanieu viac ako 10 smajlikov... Lenze javascipt mi moc nechuti... :)

Toto je zakladny skript na smajlov:

function smajlik(kod)

{
document.getElementById('text').value+=kod;
zos=document.getElementById("zostava");
zos.value=zos.value-2;
pridanych+=1;

}


tak som ho teda upravil



function smajlik(kod)
{
if (pridanych<11)
{
document.getElementById('text').value+=kod;
zos=document.getElementById("zostava");
zos.value=zos.value-2;
pridanych+=1;
}
}


Lenze to nefungujee...

Este ma napadlo ze budem zvacsovat hodnotu nejakeho skriteho textoveho pola.. .Ale to je na moj vkus prilis 'fekalne'..

PLS HELP


Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Lepšie je mať psa na saláme ako salámu pod psom !!!
Reklama
Reklama
Prog.0
Věrný člen
24. 5. 2007   #2
-
0
-

Pojde to ak si premennu pridanych zadefinujes ako globalnu - niekde mimo funkcie:

var pridanych = 0;

Ale aj tak sa mi toto riesenie nepaci, lebo ak niekto toho smajla rucne vymaze, alebo prida, tak sa to nezapocita (predpokladam ze smajiliky su textove vyrazy)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Prog.
dalaman0
Věrný člen
24. 5. 2007   #3
-
0
-

Neviem ako si to dokazal, ale pred minutkou ma to napadlo ze tie smajliky sa budu dat tak ci tak rucne (ctrl+c a ctrl+v) kopirovat...
Asi s tym pohram v phpecku nejako..

Diky moc za radu... Ja som tu globalnu premennu daval zle.. som ju nedaval mimo funkcie, cize sa mi vzdy premazala.. dikes...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Lepšie je mať psa na saláme ako salámu pod psom !!!
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 12 hostů

Podobná vlákna

Obmedzeny str_replace — založil dalaman

Pocet znaku — založil jeckop

Počet řádků — založil artorie

Pocet aktivaci — založil noems

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý