Chyby v ftp.storbinary(... – Python – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Chyby v ftp.storbinary(... – Python – Fórum – Programujte.comChyby v ftp.storbinary(... – Python – Fórum – Programujte.com

 

stanke0
Návštěvník
26. 5. 2007   #1
-
0
-

mam:

ftp.storbinary( "STOR "+"chid/"+pred.get()+"_min"+pripona.get(), minimg)

kde, pred.get() je nazov vygenerovany, pripona.get() je pripona v tvare: ".jpg", minimg je cesta k suboru...
"str" objects has no atribute read ---> vahadzuje chybu
print minimg
>>>E:\python\image_min.jpg

poradte pls newim co dalej =)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
I know jahs never let us down, Pull your rights from wrong, I know jah would never let us down, Oh, no! oh, no! oh, no!
geon0
Grafoman
26. 5. 2007   #2
-
0
-

proč je tam to get()? TO je z Textu z TK? Pokud ne, pokud je to obyčejný řetězec, tak jen +pred+ ... +pripona+++

snad taky pomůže http://www.py.cz/FTPPrenos

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
geon. volume doprava.
stanke0
Návštěvník
26. 5. 2007   #3
-
0
-

je to widget Entry z Tk, na py.cz/FTPPrenos neni nic co este newiem :-$
o co ide pri tej chybe? newiete niekto?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
I know jahs never let us down, Pull your rights from wrong, I know jah would never let us down, Oh, no! oh, no! oh, no!
geon0
Grafoman
27. 5. 2007   #4
-
0
-

No určitě tam je jedna věc, kterou jsi opominul. Že miming nemůže být cesta k souboru , tedy řetezec, ale objekt, který vrací příkaz file.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
geon. volume doprava.
stanke0
Návštěvník
28. 5. 2007   #5
-
0
-

aha zistil som, minimg je akurat cxetsa k suboru a nie subor, teda zvolil som
subor=file(minimg, "r")
a do ftp.stor... som namiesto minimg dal subor.
nevyhadzuje teraz uz ziadnu chybu, no ten obrazok aj tak neuploadne, teda uploadne ale prazdny, myslim ze je to tou funkciou PIL, lebo obsah obrazku sa ulozi az po ukonceni programu, aspon jak ja viem

from PIL import Image

import ImageFilter
im = Image.open("bride.jpg")
p,y=im.size
x=128
y=y/(p/x)
size=x, y
im.filter(ImageFilter.SMOOTH).resize(size).save("bride.png")

tento kus kodu funguje a vlozil som ho s upravami do programu, kt zmensi obrazok a upne ho na server, avsak ten obr sa ulozi az po skonceni programu, newim co s tym, newiete niekto ako vynutim okamzite ulozenie?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
I know jahs never let us down, Pull your rights from wrong, I know jah would never let us down, Oh, no! oh, no! oh, no!
geon0
Grafoman
28. 5. 2007   #6
-
0
-

im.save? im.close ?

ale taky může být chyba v subor=file(minimg, "r") - pořádně si přečti, to co již dávno znáš ;-) = http://www.py.cz/FTPPrenos

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
geon. volume doprava.
stanke0
Návštěvník
31. 5. 2007   #7
-
0
-

overil som minimg, je to dobre, aj http://.../FTPprenos som si prezrel, chybu mam v PIL
skusal som

im.filter(ImageFilter.SMOOTH).resize(size).save(prem.get())

im.close()

bez toho im.close to islo, newiem, musim sa na to pozret, ujo google iste este poradi, zatial diki =)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
I know jahs never let us down, Pull your rights from wrong, I know jah would never let us down, Oh, no! oh, no! oh, no!
geon0
Grafoman
1. 6. 2007   #8
-
0
-

myslím, že chybu máš v tom, že soubor musíš otevřít jako "rb" ne jen jako "r": subor=file(minimg, "rb")

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
geon. volume doprava.
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 16 hostů

Podobná vlákna

Chyby.. — založil Koudy

Jak na chyby — založil Honza30

Chyby v programoch C — založil pietro62

Odhalení chyby — založil MiCizek

Chyby ve Visual c++ — založil VSc

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý