Flash, getURL – Standardy W3C, validita a doctype – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Flash, getURL – Standardy W3C, validita a doctype – Fórum – Programujte.comFlash, getURL – Standardy W3C, validita a doctype – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
klaveska0
Newbie
27. 5. 2007   #1
-
0
-

Zdravim, prosim vas, mohl by mi nekdo poradit, proc mi nefunguje funkce getURL ve flashi? zkousel jsem to snad vsem zpusoby... ale porad to nefunguje.
Takto to zapisuju:
myBtn_btn.onRelease = function(){
getURL("http://seznam.cz", "_blank" );
};

A script pisu do framu. Nevim vubec to nereaguje... ale kdyz napisu misto linku: mailto:... tak to funguje... prosim o radu, predem dekuju

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Reklama
Reklama
Pavel Synek0
Super člen
27. 5. 2007   #2
-
0
-

tohle by mělo fungovat (je to z flash.jakpsatweb.cz)

getURL("http://www.seznam.cz", "_blank");

jestli to nejde, tak musí bejt chyba někde jinde

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
klaveska0
Newbie
27. 5. 2007   #3
-
0
-

Uz jsem na to prisel.. ono to nefunguje v PC, ale kdyz to hodis na net tak to jede... diky za ochotu

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 3 hosté

Podobná vlákna

Flash — založil Anonymní uživatel

Flash — založil zonda

Flash player — založil Marty_SVK

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý