Obrazky trochu jinak – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Obrazky trochu jinak – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.comObrazky trochu jinak – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
janusska
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
27. 5. 2007   #1
-
0
-

ahojte, potrbovala by som radu.ked chcem nacitat obrazok, ktory je trochu vacsi ale nechcem aby mi ho nacotavalo tak sekane, ale postupne aby sa akoby zostroval co by som mala urobit? niekde som to citala ale neviem si spomenut...kto vie please ozvite sa kluden aj na mail...jana.bajusova@seznam.cz

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Reklama
Reklama
Martin Šimko
~ Redaktor
0
Grafoman
27. 5. 2007   #2
-
0
-

To janusska: udělat miniaturu toho obrázku, do img tagu dát tu miniaturu a po kliknutí na ni, se zobrazí celý obrázek

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Programujte.com redaktor
Sleduj mě na @MartinSimko
janusska
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
28. 5. 2007   #3
-
0
-

To Mautinek:ty sa ma vobec nepochopil..:-)
ja toto viem , to tak isto sa chystam pouiziit, lenze ja mam na uvodnej stranke take vacsie foto, a nechcela by som aby ho nacitavalo tak po takych pasikoch vodorovnych (inak vyjadrit nevem) ale tak ze nacita ti ho normalne cely, ale rozmazany a postupne sa zostri...ale aj tak dik za radu ;-)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
28. 5. 2007   #4
-
0
-

Nastav si pri ukladani obrazku (jen JPG) Progresivni kodovani (nevim jestli kodovani, proste jedina polozka, ktera tam obsahuje slovo "Progresivni")

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
ProgDan0
Stálý člen
22. 6. 2007   #5
-
0
-

Nebo to můžeš řešit podobně jako tady na programujte.cz - přes JavaScript....použiješ malý obrázek s nanimací a informací že se obrázek nahravá a pak nějak přes JS oštřit že když se ten velký obrázek nahraje tak ho zobrazit....nejsem si jistý postupem, ale na gooooglu je všecko ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Collecting data is the first step to the wisdom, but sharing data is the first step to the community.
22. 6. 2007   #6
-
0
-

Na to nemusis mit zadny postup, proste ten obrazek pomoci objektobrazku.src="obrazek.jpg" preplacnes. To ale neni to co tazatel chtel.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 10 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý