Status serveru – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Status serveru – .NET – Fórum – Programujte.comStatus serveru – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
murle
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
28. 5. 2007   #1
-
0
-

Potřeboval bych udělat status serveru. Když server běží aby to svítilo zeleně a když nebeží červeně.... Ale ne vim jak udělat to aby mě to zjistilo jestli IP běží nb neběží

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Reklama
Reklama
DeaLer+2
Hero
28. 5. 2007   #2
-
0
-

Zdar, co přesně myslíš tím server ... celej comp nebo jen aplikaci? V tom případě jakou?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Peter D.0
Expert
28. 5. 2007   #3
-
0
-

ping ?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Program nemusi fungovat rychle, staci ze funguje dostatecne rychle.
insider0
Věrný člen
30. 5. 2007   #4
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
I don't want to see you go,[br] The sky is over[br] Even though we can't afford[br] The sky is over,[br] The sky is over us.[br][br] CIVILIZATION IS OVER
Murlock
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
31. 5. 2007   #5
-
0
-

To mephi: No praveye pingnout to muyu i kdzy server nebezi .... Zapomel sem to uvest na zpravnou miru... nejde o server jako takovej, ale o Serverovou aplikaci respektive jde o Emulator hry World of Warcraft... potrebuji zjistit jestli server bezi nb ne ( ta aplikace ).

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Tommz.0
Stálý člen
1. 6. 2007   #6
-
0
-

Spousty emulátorů pro hry mají nějaký html výstup pro status serveru, nešlo by to použít ? Něco jako tohle:

http://www.andaria.net/index.php?link=status

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Pavel Synek0
Super člen
1. 6. 2007   #7
-
0
-

Já sem tohle (shodou okolností taky WoW server) řešil v pythonu. Je to sice asi dost neohrabaný ale v bloku try sem dal otevřít socket na server a při chybě vypsat že nejede, pak minutu (5min, hodinu...) sleep a pak znova. Možná ti to pomůže, ale nevim jak jsou v .NET řešené sockety, takže ti přímo nepomůžu.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
DeaLer+2
Hero
1. 6. 2007   #8
-
0
-

Asi nejlepší to bude normálně přes TCP/IP, ten server určitě komunikuje na nějakým portu, ale nevim, musel bych znát víc podrobností a zkusit to.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Murlock
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
2. 6. 2007   #9
-
0
-

while(list($ServerName,$Host)=each($IP))
{
list($IPAddress,$Port)=explode(":",$Host);

if($fp=fsockopen($IPAddress,$Port,$ERROR_NO,$ERROR_STR,(float)0.5))

todle je asi nejak reseni v PHP co sem nasel... ale jak je videt neni to cele :(
vypada to na reseni od Dealera vysvetleni fce: http://cz.php.net/manual/cs/function.fsockopen.php - niciuje proudové spojení

Ale jak to udelat v C# netusim :(

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
DeaLer+2
Hero
2. 6. 2007   #10
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Murlock
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
2. 6. 2007   #11
-
0
-

Mno po precteni nejsem moc chytrejsi :( holt moje Ajina neni moc dobra :) a ty priklady me nefungovali :/

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Murlock
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
2. 7. 2007   #12
-
0
-

Nekdo nejakej napad ? sem docela bezradnej :(

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
stanke0
Návštěvník
29. 4. 2010   #13
-
0
-

proste zistíš ip serveru, a port cez ktorý prijíma/odosiela dáta....
napríklad CS 27015, wow 3724

ďalej potom:

from socket import *


host = "http://nakyserver.sk"
port = 27015
addr = (host,port)

UDPSock = socket(AF_INET,SOCK_DGRAM)
try:
UDPSock.bind(addr)
print "server ok"
except: print "server down"


niečo v tomto zmysle, nejaký loop a time.sleep(), nezabudni pred ďalším pripojením socket.close() (!)

Nahlásit jako SPAM
IP: 95.102.228.–
I know jahs never let us down, Pull your rights from wrong, I know jah would never let us down, Oh, no! oh, no! oh, no!
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 28 hostů

Podobná vlákna

"Messenger" - status — založil Rat

Server status — založil lolik

Status generator — založil gledy

Status bar — založil RG-Bot

Online Status — založil Milan

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý