Ahoj lidi,
zajímalo by mě, jak udělat v C++ svůj internetový prohlížeč. A nechci kopírovat od Firefoxu takže žádné základy od nich.
Fórum › C / C++
Tvorba internetového prohlížeče v C++
v samotnem c++ asi tezko, je treba nakou nadstavbu pro GUI
jinak zkuste google a sourceforge
typ na hledani
http://www.google.cz/search?q=open+source+web+browser
To zacatecnik: a proč by ne .... GUI je až to poslední a v C++ to zmákne taky, spíš bych měl strach z tvorby agilních parserů a interpreterů pro žádané technologie/jazyky
PS: URL patří do k tomu určeného tagu a ne do tagu pro kód.
Kdo si myslí, že sám naprogramuje webový prohlížeč bez použití něakýho jinýho enginu, je blázen!!! Na tom obyčejně pracuje hodně lidí a nevidim důvod, proč nepoužít Mozillácký jádro Gecko, páč je dost dobrý.
To Colpik: moje řeč, jádro browseru rozhodně není žádná one-man show ... v nejlepším by z toho vylezlo něco, co bude stránku chroustat minutu a výsledek bude stát za ****
DeaLer píše:#
# To zacatecnik: a proč by ne .... GUI je až to poslední a v C++ to zmákne taky, spíš bych měl strach z tvorby agilních parserů a interpreterů pro žádané technologie/jazyky#
##
#PS: URL patří do k tomu určeného tagu a ne do tagu pro kód.
vazne si nemyslim ze GUI je to posledni i kdyz sem uz videl webovy prohlizec v konzoly :)
jasny ze jde o programing, cize C++, ale je treba volat AP fce OS a navic prece jen se dela lip kdyz mate vytvoreni edit a jedete a= Edit.Text nez si v hlave pamatovat ze mate vytvorit edit a psat to bez buildu....
ad tag URL myslim ze sem na foru dost dlouho abych to vedel, plejtval ste dechem ;)
ale mel sem navstevu a byl sem linej dat EDIT
To zacatecnik: samozřejmě, na kvalitním a přehledným GUI jsem hodně závislej, ale zde je to opravdu jen poslední detail ... jádro a další možnosti browseru jsou mnohem důležitější
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Tvorba webových stránek již od 3000Kč, tvorba 3D, mobilní aplikace p… — založil Programátor
Graf poslechu internetoveho radia — založil GadisFCB
Prodej zavedeného a výdělečného internetového magazínu — založil null_while
Prohlížeče — založil Yety
CACHEování prohlížeče — založil czloviczek
Moderátoři diskuze