Tvorba internetového prohlížeče v C++ – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Tvorba internetového prohlížeče v C++ – C / C++ – Fórum – Programujte.comTvorba internetového prohlížeče v C++ – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
TomasT
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
28. 5. 2007   #1
-
0
-

Ahoj lidi,
zajímalo by mě, jak udělat v C++ svůj internetový prohlížeč. A nechci kopírovat od Firefoxu takže žádné základy od nich.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Reklama
Reklama
zacatecnik0
Super člen
28. 5. 2007   #2
-
0
-

v samotnem c++ asi tezko, je treba nakou nadstavbu pro GUI
jinak zkuste google a sourceforge

typ na hledani

http://www.google.cz/search?q=open+source+web+browser

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Můj blog http://www.zacatecnik.wu.cz[br]Překládám anglickou knihu o wxWidgets http://wxwidgets.hustej.net
DeaLer+2
Hero
28. 5. 2007   #3
-
0
-

To zacatecnik: a proč by ne .... GUI je až to poslední a v C++ to zmákne taky, spíš bych měl strach z tvorby agilních parserů a interpreterů pro žádané technologie/jazyky

PS: URL patří do k tomu určeného tagu a ne do tagu pro kód.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Pavel Tobiáš0
Super člen
28. 5. 2007   #4
-
0
-

Kdo si myslí, že sám naprogramuje webový prohlížeč bez použití něakýho jinýho enginu, je blázen!!! Na tom obyčejně pracuje hodně lidí a nevidim důvod, proč nepoužít Mozillácký jádro Gecko, páč je dost dobrý.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Pavel 'Colpik' Tobiáš - Developer & Music Producer [br] http://colpik.webstudio4u.eu
DeaLer+2
Hero
28. 5. 2007   #5
-
0
-

To Colpik: moje řeč, jádro browseru rozhodně není žádná one-man show ... v nejlepším by z toho vylezlo něco, co bude stránku chroustat minutu a výsledek bude stát za ****

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
zacatecnik0
Super člen
28. 5. 2007   #6
-
0
-

DeaLer píše:#
# To zacatecnik: a proč by ne .... GUI je až to poslední a v C++ to zmákne taky, spíš bych měl strach z tvorby agilních parserů a interpreterů pro žádané technologie/jazyky#
##
#PS: URL patří do k tomu určeného tagu a ne do tagu pro kód.



vazne si nemyslim ze GUI je to posledni i kdyz sem uz videl webovy prohlizec v konzoly :)
jasny ze jde o programing, cize C++, ale je treba volat AP fce OS a navic prece jen se dela lip kdyz mate vytvoreni edit a jedete a= Edit.Text nez si v hlave pamatovat ze mate vytvorit edit a psat to bez buildu....


ad tag URL myslim ze sem na foru dost dlouho abych to vedel, plejtval ste dechem ;)
ale mel sem navstevu a byl sem linej dat EDIT

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Můj blog http://www.zacatecnik.wu.cz[br]Překládám anglickou knihu o wxWidgets http://wxwidgets.hustej.net
DeaLer+2
Hero
29. 5. 2007   #7
-
0
-

To zacatecnik: samozřejmě, na kvalitním a přehledným GUI jsem hodně závislej, ale zde je to opravdu jen poslední detail ... jádro a další možnosti browseru jsou mnohem důležitější

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Peter D.0
Expert
29. 5. 2007   #8
-
0
-

človek čo vie napisať jadro browsera ho nenapiše. Ma dosť vedomosti aby sa venoval inym platenym veciam ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Program nemusi fungovat rychle, staci ze funguje dostatecne rychle.
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 105 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý