Knihovny :P – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Knihovny :P – C / C++ – Fórum – Programujte.comKnihovny :P – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Sony0
Návštěvník
28. 5. 2007   #1
-
0
-

nevíte někdo co můžu udělat když mi visuálko šestka ne sice pořád ale občas hodí upozornění:

MSVCRTD.lib(cinitexe.obj) : warning LNK4098: defaultlib "msvcrt.lib" conflicts with use of other libs; use /NODEFAULTLIB:library

mimo to mám ještě jeden problém. když chci použít TTF_RenderText() tak mi ten program dycky spadne..nevíte někdo jestli třeba nemám špatně nainstalovaný knihovny nebo tak něco?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Peter D.0
Expert
29. 5. 2007   #2
-
0
-

k tej prvej chybe. Presne piše čo maš spraviť :)
pozri nastavenia projektu a najdi nastavenie linkeru. Najdeš tam niečo ako nepoužiť defaultnu knižnicu, napišeš tam msvcrt.lib.
mne to pisalo pri pracovani so SDL, ale žiadnu chybu to nespôsobilo.

TTF_Render text() , daj si tam breakpoint a zisti či nepracuješ s null alebo inimi neinicializovanými premennými.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Program nemusi fungovat rychle, staci ze funguje dostatecne rychle.
Sony0
Návštěvník
30. 5. 2007   #3
-
0
-

jo to druhý už vim...měl sem to blbě...to s tim msvsrtd.lib to mi taky nezpůsobuje chybu ale zajímalo by mě proč se to tam píše když tato knihovna s tím co dělám nemá lautr nic společnýho...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 17 hostů

Podobná vlákna

Knihovny — založil Sony

Knihovny — založil yxcvb

ICQ knihovny — založil t4x

Vytvoření knihovny — založil normy101

Pridani knihovny — založil Mrkus

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý