Zdravím, rad bych tu poprosil o pomoc. Nase komunita hracu NWN, hleda pro nas nekomercni projekt prekladu NWN2 programatora Pascalu, ktery by byl schopen upravit kod v pascalu. Jedna se o dve upravy, editoru dialogu hry NWN2, dotáhnout zobrazování dialogů a deníku ve formátu NWN2 a místo win1250 použít utf8.
Celé je to napsané v Object Pascal ("aktuálně Borland Developer Studio 2006, ale počítám že to s nějakými drobnými úpravami půjde zkompilovat i na Delphi 7 a výš"). Na oplátku můžeme nabídnout nehynoucí slávu a lásku spousty fanoušků a fanynek.
Dalsi info vcetne vsech zdrojaku najdete zde http://www.neverwinter.cz/forum2/index.php?showtopic=8725&st=0&p=107320&
Fórum › Pascal
Oprava nastroje pro editaci dialogu pro NWN2
V Object Pascalu neumim a z Delphi se mi dela koprivka. Kdyby vam nevadil TP, klidne do toho pujdu. Ale pocitejte s tim, ze mi prave zacina zkouskove obdobi, tak to s casem neni zrovna nejlepsi.
Chceš-li lepší odpověď, polož lepší otázku.
Moje stránka.
Moje stránka.
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 15 hostů
Podobná vlákna
Přidání dialogu pro otevření souboru — založil oxidián
Vyvojove nastroje pro IE — založil Matej Zabsky
Komponenta pro editaci RTF — založil Jinnekh
JavaFX - tvorba nástroje pro kreslení diagramů — založil Radek C
Hledam programatora pro vyreseni problemu se systemem pro eshop. Pri… — založil kostitras777
Moderátoři diskuze