Špatně zobrazovaná stránka – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Špatně zobrazovaná stránka – PHP – Fórum – Programujte.comŠpatně zobrazovaná stránka – PHP – Fórum – Programujte.com

 

monika0
Duch
30. 5. 2007   #1
-
0
-

Při nakopírování obsahu webu (programován v PHP) přes FTP klienta do počítače, je design úvodní stránky divně rozhozen, přitom lokální server na svém počítači mám v pořádku, několikrát jsem zkontrolovala nastavení Apache, PHP i MySQl, nevíte pánové, co s tím?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
31. 5. 2007   #2
-
0
-

Musis rict neco konkretnejsiho. Zobrazuje to nejake nove chyby? Casti PHP se nevykonavaji? Chova se jinak? Pokud jses si jista, ze je to v PHP, tak budou zrejme rozdilne konfigurace serveru u tebe na lokalu a na netu. Vypis si phpinfo a porovnej je. Hlavni bude samozrejme cislo verze.

Jinak jestli je to v designu, tak muze byt problem treba v te liste, co vkladaji nektere hostingove sluzby (IC) nebo v banneru (WZ).

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
monika0
Duch
31. 5. 2007   #3
-
0
-

CommanderZ píše:#
# Musis rict neco konkretnejsiho. Zobrazuje to nejake nove chyby? Casti PHP se nevykonavaji? Chova se jinak? Pokud jses si jista, ze je to v PHP, tak budou zrejme rozdilne konfigurace serveru u tebe na lokalu a na netu. Vypis si phpinfo a porovnej je. Hlavni bude samozrejme cislo verze.#
##
#Jinak jestli je to v designu, tak muze byt problem treba v te liste, co vkladaji nektere hostingove sluzby (IC) nebo v banneru (WZ).



Stránky jsou graficky rozhozeny, chybí tam údaje, možná zůstaly v databázi na serveru na NETu? A když tam zůstaly, tak co s tím? Rozumějte, já potřebuji upravit design stránek graficky, tzn., že potřebuji, aby se mně v počítači dobře zobrazovaly, tzn., že potřebuji celý balík stránek doma.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
31. 5. 2007   #4
-
0
-

Ahaa, takhle. Co si stahnout nejaky stahovac webu (treba Free Download Manager to umi). Ty ti stahnou cely web jako HTML soubory. Pripravis se tim samozrejme o veskere dynamicke featury jako je treba vyhledavani. Pokud si chces stahnout php kod, tak sipotrebujes zkopirovat i databazi, coz neni tak jednoduche (potrebujes k ni mit administratorsky pristup).

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
monika0
Duch
31. 5. 2007   #5
-
0
-

Jestli máte na mysli uživatelské jméno a heslo, tak to mám, ale obávám se, že to neumím stáhnout.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Smokie0
Expert
31. 5. 2007   #6
-
0
-

Vies nastavit apache server, php a mysql, ale nevies skopirovat databazu? :) divne

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
monika0
Duch
31. 5. 2007   #7
-
0
-

To Smokie: Apache, PHP a MySql nastavoval u nás doma na Localhostu manžel, před sebou na stole mám postupy nastavení těchto aplikací, několikrát jsem zkontrolovala tato nastavení, nicméně skopírovat databázi opravdu neumím, pořád je to divné? Asi jsem se neobrátila na správné fórum. Promiňte.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Smokie0
Expert
31. 5. 2007   #8
-
0
-

monika píše:#
# To Smokie: Apache, PHP a MySql nastavoval u nás doma na Localhostu manžel, před sebou na stole mám postupy nastavení těchto aplikací, několikrát jsem zkontrolovala tato nastavení, nicméně skopírovat databázi opravdu neumím, pořád je to divné? Asi jsem se neobrátila na správné fórum. Promiňte.

Nemusis to brat osobne ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
monika0
Duch
31. 5. 2007   #9
-
0
-

To Smokie: Já to neberu osobně, pouze jsem zoufalá, dnes jsem zjistila, že potřebuji na svém Localhostu opravdu databázi z internetu, aby se mně korektně stránky zobrazovaly, a já netuším, jak databázi stáhnout, nebo z internetu zkopírovat. Manžel leží v nemocnici, takže jsem na to sama.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Meneltharion0
Návštěvník
31. 5. 2007   #10
-
0
-

Nejjednodušší je použít phpmyadmin (aplikace v PHP sloužící pro administraci databází). Jestli je na tvém hostingu už dostupná, stačí se do ní přihlásit (např. pro ic.cz je adresa http://mysql.ic.cz/) a kliknout nahoře na "Export", potom na název databáze, vybrat "sql" formát a soubor uložit. Domů si taky nahraj phpmyadmin (http://www.phpmyadmin.net). Stačí jej rozbalit do adresáře, kde máš stránky a přes localhost jej spustit. Potom dát "Importovat", sql formát a vybrat ten soubor.
Pokud na hostingu phpmyadmin nebo podobnou aplikaci pro práci s databázemi nemáš, můžeš si phpmyadmin nahrát přes FTP na svoje stránky.

Pokud se phpmyadminu nepodaří připojit k databázi (ať už doma nebo na webu), bude potřeba ještě nastavit přihlašovací údaje v jednom souboru, který je součástí phpmyadmina. Teď večer z hlavy ti už bohužel neřeknu, co přesně. Napiš aspoň u koho máš hosting.

P.S. To všechno samozřejmě za předpokladu, že používáš na webu jako databázi MySQL.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
monika0
Duch
31. 5. 2007   #11
-
0
-

To meneltharion: Já Vám strašně moc děkuji, právě přes zmiňovaného phpmyadmina to nyní zkouším.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Meneltharion (Nemůžu se přihlásit)
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
1. 6. 2007   #12
-
0
-

Oprava k mému předchozímu postu:

Pokud nemáš phpmyadmin na svém webu, samozřejmě jej tam nemusíš kopírovat. Stačí si upravit ten na localhostu (raději tě přímo odkážu na soubor documentation.html, který je u phpmyadmina "přibalený").

Nebo můžeš zkusit použít pro připojení (samozřejmě jak na localhost, tak na hosting) klasickou aplikaci, jako třeba tu, co se ti nainstaluje současně s MySQL serverem, nebo moji oblíbenou SQLyog Community Edition http://www.webyog.com/en/downloads.php (doufám, že nebudeš mít problémy s českými znaky). (Programů pro práci s MySQL databází je hromada, ale většinou nejsou zadarmo.)

P.S. Tykat! :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
monika0
Duch
1. 6. 2007   #13
-
0
-

To Meneltharion : Děkuji Ti za ochotu, jsi hodný, problém je už vyřešen, on to nakonec udělal manžel sám z nemocnice. (Přivezla jsem mu tam notebook)
Měj se hezky a ještě jednou, děkuji.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
insider0
Věrný člen
1. 6. 2007   #14
-
0
-

super, nemocnice s pristupem na net? to bych tam byl furt :D krasne bych si odpocinul, oni by se o me starali a ja si brouzdal po internetu a treba i neco udelal :D

jinak jeste se vratim k tem radam, i kdyz ted uz to je asi zbytecne, nektere servery maji volne pristupnou databazi = muze se k ni pristupovat odkudkoli, ne jen ciste z hostingu, pokud byl i tohle tento pripad, stacilo ve funkci pro pripojeni k db na webu, ktery je stazen na localhostu pozmenit nazev serveru z localhost na prislusny server ...(toto reseni funguje jen asi v 5% pripadu ...)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
I don't want to see you go,[br] The sky is over[br] Even though we can't afford[br] The sky is over,[br] The sky is over us.[br][br] CIVILIZATION IS OVER
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 10 hostů

Podobná vlákna

Stránka v SK — založil zelenac1

Nová stránka — založil Jan Malý

Stranka v samsungu — založil Zelenac14

Stránka na "presmerovanie" — založil miki122

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý