Nemůžu se rozhodnout... vím že je to hnusnej topic, ale řekněte někdo rychle číslo od 1 do 31, please.
Fórum › Offtopic
Číslo
Já zapomněl, má být přirozené... ale na tom nezáleží. Beru jako tři. Díky. Rozhodl jsem se totiž, že na důkaz toho, že ještě bez PC vydržím, každý měsíc třetího na PC nešáhnu. Rozhodl jsem se tak poté, co jsem zjistil, že už víc, jak dva měsíce nedělám neustále nic jiného, než že sedím u PC. Už cca dva měsíce jsem nečetl knížku, nešel jsem ven, dokonce jsem zapomínal si uklízet. Vlastně se v poslední době buď učím, nebo jsem na PC.
To Garret Raziel: jooo? tak třetího napiš, jestli jsi u PC
To DeaLer: Zkus mu víc věřit ^_~
Až budeš mít příště podobné problémy (s čísly ne s PC), tak zkus random.org http://random.org/integers/?num=1&min=1&max=31&col=5&base=10&format=html&rnd=new
Garret Raziel píše:#
# Já zapomněl, má být přirozené... ale na tom nezáleží. Beru jako tři. Díky. Rozhodl jsem se totiž, že na důkaz toho, že ještě bez PC vydržím, každý měsíc třetího na PC nešáhnu. Rozhodl jsem se tak poté, co jsem zjistil, že už víc, jak dva měsíce nedělám neustále nic jiného, než že sedím u PC. Už cca dva měsíce jsem nečetl knížku, nešel jsem ven, dokonce jsem zapomínal si uklízet. Vlastně se v poslední době buď učím, nebo jsem na PC.
Neseďet jeden den u PC je příliš jednoduché a ničeho tím nedosáhneš. Nesedni k PC týden a tím si teprve dokážeš, že bez PC vydržíš. Nebo si dej nějakej limit, třeba max. 8 hodin u PC denně.
Architekt píše:#
##Garret Raziel píše:#
# Já zapomněl, má být přirozené... ale na tom nezáleží. Beru jako tři. Díky. Rozhodl jsem se totiž, že na důkaz toho, že ještě bez PC vydržím, každý měsíc třetího na PC nešáhnu. Rozhodl jsem se tak poté, co jsem zjistil, že už víc, jak dva měsíce nedělám neustále nic jiného, než že sedím u PC. Už cca dva měsíce jsem nečetl knížku, nešel jsem ven, dokonce jsem zapomínal si uklízet. Vlastně se v poslední době buď učím, nebo jsem na PC.
##
#Neseďet jeden den u PC je příliš jednoduché a ničeho tím nedosáhneš. Nesedni k PC týden a tím si teprve dokážeš, že bez PC vydržíš. Nebo si dej nějakej limit, třeba max. 8 hodin u PC denně.
:-D Dobrej limit
Jo, já si to zkusil. V lednu mi vyhořel zdroj, a než ho reklamovali, byl jsem týden bez PC. Čtvrtej den už toho bylo fakt moc, a musel jsem jít do internetové kavárny. A měsíc na to mi zdroj vyhořel znova. Když jsem ten týden neměl to PC, buď jsem si četl, nebo hrál na kytaru. Od rána do večera, kromě školy. Neustále, dokola. Četl jsem si tak dlouho, až mě z toho bolely oči a pak jsem šel hrát na kytaru a na ní jsem hrál tak dlouho, až jsem neměl co hrát, a tak jsem si šel zase číst.
Garret Raziel píše:#
# Jo, já si to zkusil. V lednu mi vyhořel zdroj, a než ho reklamovali, byl jsem týden bez PC. Čtvrtej den už toho bylo fakt moc, a musel jsem jít do internetové kavárny. A měsíc na to mi zdroj vyhořel znova. Když jsem ten týden neměl to PC, buď jsem si četl, nebo hrál na kytaru. Od rána do večera, kromě školy. Neustále, dokola. Četl jsem si tak dlouho, až mě z toho bolely oči a pak jsem šel hrát na kytaru a na ní jsem hrál tak dlouho, až jsem neměl co hrát, a tak jsem si šel zase číst.
Tak to zkus zkombinovat, počítač, kytaru i čtení. Třeba tak, že budeš denně věnovat kytaře + čtení minimálně stejně času, jako počítači.
To Garret Raziel: komp mi vyhořel jednou (kompletně celej kromě grafičky) a vydržel jsem to celý prázdniny a vůbec jsem se nenudil ... nemám s tím problémy ani teď
Já jsem jednou neměl PC půl roku teď nedávno to byl asi měsíc a dneska jsem se vrátil z dovolený to je jenom tejden.
He to číslo udělal bych to spíš tak že každej 3. den ten pc nepustíš to bude lepší ne ?
To Jacob: Ne :D.
1
EDIT:Nebo ne, to je blbý. Dej 16.
EDIT:Nebo spíš 17?
EDIT:dej 20 - součet 7 a 13.
EDIT:Konec! Dej 15.
To Tokan: To myslíš jako prvního? A cože to říkáš tak suvereně?
To Garret Raziel:Suverénně? Koukni na ty edity ;-) To sou čísla, který mě napadli.
Aha... tak konečné rozhodnutí?
To Jacob: 2 hodiny ... to bych nestihl nic udělat
To Jacob: Přesně tak, než stačím prohlídnout celou mou RSS čtečku, pak zapnu ICQ, pak si hodím něco v programování, pak napíšu něco do fóra... a už bych si nikdy nezahrál. To radši vynechávat den, ale je pravda, že jeden den měsíčně je spíše taková symbolická... chtělo by to víckrát.
já většinu věcí dělam na počítači / u počítače - učení, práce, nahrávání...
To já taky. Já mám na PC taky televizi. A počítač mám na stole, na kterém se učím. A taky poslouchám muziku. Už ani nemám rádiopřehrávač.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Celé číslo / desatinné číslo — založil Eddy777
Hexadecimální číslo — založil Divisor
Náhodné číslo — založil Jakub Vojáček
Komplexní číslo — založil Adam
Moderátoři diskuze