Mám problém se sítí ve Windows XP SP 2.
Mam dva počítače na tomto OS,a chci je spojit přes síťovky.Mám křížovej kabel.Počítače spojim a IP adresy nastavim 192.168.0.1 a 192.168.0.2.Masku dam 255.255.255.0.Pracovní skupinu nastavim u obojí počítačů stejnou.Tudíž by mělo všechno fungovat.Jenomže první počítač napříjimá ani neodesílá pakety.Druhý pouze odesílá.Firewall a antivirus sem vypnul,ale ani to nepomáhá.Když dám na prvnim PC v příkazovém řádku ipconfig,tak mě to napiše pouze Konfigurace protokolu IP systemu Windows a nic víc,žádné IP adresy nic.V tom bude asi nejspíš problém.Nevíte někdo jak to vyřešit?Nebo popř. nějaké jiné řešení?
Fórum › Sítě
Problém se sítí
Zkus ipconfig /all ... zobrazí něco? Jestli ne, tak bych to tipoval přímo na problém se síťovkama (nebo jednou).
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Hm tak bohužel ani to nic neukáže.Je možný,že je to tim,že sítovka je na zakladni desce,ale driver k ni sem neinstaloval a windows si ho nasli sami?
Kari píše:#
# Hm tak bohužel ani to nic neukáže.Je možný,že je to tim,že sítovka je na zakladni desce,ale driver k ni sem neinstaloval a windows si ho nasli sami?
se koukni do správce zařítení zda tam je.....
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 2 hosté
Podobná vlákna
Problem s pravami v siti (2 Pc) — založil laco797
Problém s připojením k síti — založil Paja2
Problém s domácí lan x wan sítí — založil Beggycev
Zaloha wi-fi siti — založil Karel.V